fredag, mars 25, 2011

Nytt strikketøy! Og kur 2 (9) ferdig.Endelig noe nytt på gang. Dette er Paradoxical Mittens. (Mønsteret kan bl.a kjøpes gjennom Ravelry).

Jeg har strikket de før, den gang i rødt og hvitt, men har alltid hatt lyst å strikke et par til. Siden jeg skulle på sykehuset noen dager denne uken så var det greit med et slikt strikketøy. Her strikkes det etter mønster hele tiden og da er det ikke så greit å konsentrere seg om det skjer masse annet samtidig. Derfor passer det perfekt til å strikke slikt når en sitter der med medisin som snegler seg ivei inn i kroppen likevel.Jeg liker så godt mønsteret. Og vottene blir veldig god og varm siden det hele tiden strikkes med to farger.
Jeg strikker med "Oleanna"-garn og på pinne 2,5mm
Angående kuren så fikk jeg den endelig fra onsdag til torsdag. Det var bare såvidt det gikk, for fremdeles er jeg alt for lav i imunforsvaret. Men hadde de utsatt det enda en uke så hadde jeg ikke fått flere slike kurer, fordi det da er en regel om at må en hoppe over en hel kur så betyr det at kroppen ikke tåler den. Og siden de ikke har rukket å ta ct enda heller så vet de det hvertfall ikke. Så overlegen valgte å sette igang kuren, men med noe redusert styrke.
Jeg føler meg foreløpig i fin form og merker lite til behandlingen. Det eneste er at jeg har fått beskjed om å være ekstra forsiktig med smitte da jeg visst ikke kommer til å ha imunforsvar snart. Men i kveld skal jeg sette en sprøyte som vil hjelpe på dette (det må jeg etter hver kur), og så satser jeg på at det holder seg noenlunde i sjakk.
Og at formen er nokså god merker jeg på den måten at jeg har tørket støv, samt støvsugd og vasket gulver i 1.etage i dag. Herlig helgestemning og -lukt i huset med andre ord. Ønsker alle som er innom en riktig GOD HELG!

13 kommentarer:

Hilde sa...

Så flotte votter - her gjelder det å holde tungen rett i munnen for at det skal stemme...
Godt at du ennå føler at formen er grei - håper den vil peke rette veien - nyt helgen med nyvasket hus!
Hilde

LivM sa...

Disse vottene er supre. Jeg har også strikket dem for en god stund siden. Håper det går fremover med immunforsvaret ditt så formen blir bedre. Du er ei tøff dame :-)
Ønsker deg en riktig god helg!

StrikkePia sa...

Det gleder meg å høre at du er i såpass fin form at du kan strikke igjen, og at du har fått ny kur. Håper det går bra med immunforsvaret ditt og at du slipper plager!! ;-)

Ønsker deg og dine en god helg. :-)

MayM sa...

Disse vottene er helt nydelige. har mønsteret, men har aldri kommet i gang med å strikke dem. Ønsker deg fortsatt god bedring hobbyvenn, klem.

Aileen`s strikkekrok sa...

Nydelig mønster på de vottene,og god bedring til deg,du er jammen tøff.Ønsker deg ei kjempefin helg:)

hisae sa...

Nydelige votter, har også dette mønsteret liggende.
Bra formen er god, lykke til videre

KRØLLEMIKKEL sa...

Nydelige votter. Så bra at du har fått kuren og at formen er bra. Nyt dagene. God helg!

2ne sa...

Nydelige votter med tøfft mønster, det er kjempefint.
Godt og høre du holder deg i gang, det er en god følelse.
Ønsker deg en flott helg :-)
Stooor klem

Wenche/chawo sa...

Nydelig votter du har strikket.Og fint å høre at du føler at formen er grei.Ønsker deg og dine en flott helg.

Bodil sa...

Artig mønster, og så kjekt at du greier å strikka igjen :) God helg :)

Bitt@mi sa...

Kjempefine votter:-) Disse har jeg også hatt i køen min ei stund, men har ikke hatt tid... (kremt) Dvs. mye annet som jeg heller vil strikke:-)
Godt å høre at du er i form, det er deilig å jobbe litt i huset da:-)
Sender gode tanker, og ønsker deg en flott søndag videre!
Klemmer i fleng:-)

medina sa...

De vottene har jeg alltid hatt lyst å strikke, men det er ikke blitt til det ennå. Ha en fin uke.

Annepålandet sa...

Sannelig er du rask med pinnene når du setter i gang! De vottene er så fine! Jeg driver også å strikker dem, men er visst ikke helt ferdig...
Så fint at du føler deg bedre! Håper immunforsvaret ditt blir bedre og at du får en fin uke!