onsdag, mars 16, 2011

Tenk noe er ferdig...


Jammen ble luen ferdig. Jeg klarer å strikke litt om morgenen når jeg har minst væske i kroppen, og litt hver dag blir faktisk til en lue til slutt. denne skal også til Frelsesarmèen til jul. Målet mitt er å strikke et produkt hver måned. Og fra nyttår og til nå har jeg strikket 5 ting så da ligger jeg jo godt an selv med pølsefingre...
Luen er strikket på pinne 3,5 i et nytt garn for meg, nemlig Duett. Garnet er en blanding av bomull og merino ull. Det er mykt og godt, men loer endel når det strikkes med. Spennende å se hvordan det oppfører seg i vask..
I dag var det nye blodprøver før kur i morgen. Men fremdeles er blodverdiene så lave at de ikke tør å starte ny kur. Jeg har alt for svakt imunforsvar og en ny kur nå ville sette det helt ut av spill i lang tid visstnok. Derfor må jeg nå vente til tirsdag for nye blodprøver.
Kalium og magnesium er også for lavt fremdeles, men det er jeg jo vant til.
Fikk forresten vite at daddler skal inneholde både kalium og magnesium, så da får jeg prøve å få tak i det. Vet de selges i løs vekt rundt jul, men nå? Aner ikke, men skal sjekke det ut.
I dag har det forresten vært en aldeles nydelig dag. Rundt 10 varmegrader midt på dagen, sol og omtrent vindstille. Oppdaget at snøklokkene blomstrer i hagen og rabarbraen er begynt å spire. Nå går vi fine tider i møte altså...

9 kommentarer:

LivM sa...

Flott påskelue! Du er flink som lager slike gaver. Krysser fingre for at det går raskt fremover!

lise sa...

Flott lue!

Dadler har de vel for eksempel på Meny, vil jeg tro. Annevenn nevnte forresten at det ligger en innvandrerbutikk på Landås, i en tverrgate mellom Slettebakksveien og Hagerupsvei som har veldig gode dadler. Og sånne røykte mandler. De er kanongode!

Blir det bacondadler til middag fremover? De er suuuupergode og enkle å lage.

Linda sa...

flott hua. godt å sjå at du klarar å strikka litt atte. God betring.

2ne sa...

Flott lue :-)
Høres nesten ut som vår hos dere. Her ligger et lass med snø så det går nok flere uker før vi får se vårtegn tenker jeg.
Tålmodihet lenge leve, håper det går greit etterhvert.
Ønsker deg en strålende torsdag :-)
Klem

Hønehuset sa...

Påske allerede her, jo! :-)
Fin lue, godt du klarer å strikke litt, litt er bedre enn ingenting.
Krysser fingre for at våren gir mer energi og at ting går riktig vei.

Grete sa...

Flott påskelue dette.

tesha sa...

Jeg er ivrig med på fingerkryssing! Du er knallgod - stå på!!!

StrikkePia sa...

Så flott lue. Godt at du klarer å strikke litt, betyr mye det!!!
Håper det går fort fremover med deg. Tenker på deg. Klem ;-)

mimouna sa...

Fin gul lue. Og en fin tanke bak dt du strikker.

Ferske dadler selger de i de fleste innvandrerbutikkene, det ligger flere i området rundt Bystasjonen. Oliven Mat har godt utvalg. De er mye bedre enn de i vanlige dagligvarebutikker, og mye billigere også. Det finnes flere typer, jeg liker de mørke best. Fra Irak tror jeg.