lørdag, mars 05, 2011

Se hun strikker - ikke...Neida, fremdeles ingen strikking her. Med mine "røkepølsefingre" måtte jeg vel strikket med tømmerstokker om jeg skulle klart å holde pinnene skikkelig. Fingrene er så stive og fulle av væske at de ikke lar seg bøye skikkelig. Men en strikkepause gjør meg jo skikkelig sulten på et strikketøy da, så når evnen er i orden igjen skal nok strikketøyet få fart på seg.

Jakken jeg skulle strikke til meg selv under VM, ligger her og frister skikkelig. Og diverse annet har jeg også planer om. Ulempen med slike strikkepauser er nettopp det at listen over "planlagte arbeider" bare blir milelang. Men hvem tar skade av det? Ikke jeg hvertfall, blir bare enda mer inspirert, hehe.
Formen er litt bedre i dag, så nå satser jeg på at det blir noen gode dager før neste kur på torsdag. Hadde bare væsken på lungene vært borte nå så hadde jeg nok kunnet vært litt mer aktiv også. Men jeg har da satt en bolledeig i dag, og flinke minstejenta bakte ut perfekte småboller.
Nå nærmer lørdagskvelden seg og da har barna bestillt pølser og chips som lørdagskos. Får passe på så jeg ikke tar et jafs av fingrene jeg da. Det er ikke SÅ lett å se forskjell for tiden, hehe.
Blomstene til dette innlegget fikk jeg av min snille og gode mann i dag. Er de ikke nydelig?

12 kommentarer:

Tussilago sa...

Lykke til med å få normale fingre igjen.Jeg beundrer deg for din positive holdning, som syns det er ok å bare drømme om alle ideene til ting du skal strikke;)
Fantastiske roser du har fått!
Her har vi også trillet boller i dag, fastelavensboller skal det bli. Og pyntet ris (greiner av syrinbusken) med fjær...og vi er kjempenervøse for at husets prins skal oppdage dem;))
Fortsatt god helg!

MayM sa...

Så synd at du ikke får strikket, men tiden vil komme og det ganske raskt også kjenner jeg deg. Nydelige blomster du har fått. FIkk selv flotte tulipaner av min mann i dag :-)

Wenche/chawo sa...

Leit du ikke får strikket,men vi får håpe det retter seg raskt.
Nydelige blomster du har fått av din mann.Ønsker deg og dine en flott helg.

lise sa...

Nydelige roser, utrolig flott farge! Godt å høre at humoren er på plass! Yngste sønn ble kjørt av sin far i går og levert her i dag, men jeg skal ta meg en tur oppom i morgen eller mandag, jeg.

Om det er noe som helst annet jeg kan bidra med, så lov å gi beskjed!

Anonym sa...

Rosene er nydelige, og det samme er holdningene dine!!!
God helg og lykke til!

2ne sa...

Lekre roser du har fått :-)
Ønsker deg en riktig god helg og god bedring. Klem

Bodil sa...

Flotte roser du har fått :) Håper forma kjem seg så du kan bruka strikkepinnane. Kos dåke med bollar :) Klem

StrikkePia sa...

Så flotte roser du har fått av mannen din ja.
Høres ikke noe behagelig ut med så tykke fingre, håper det ikke gjør vondt og at de blir normale igjen så fort som mulig. Slik at du igjen kan strikke og kose deg. Tenker masse på deg!!! Klem

Nena sa...

Så flotte roser du har fått! Håper røkepølsefigrene fort egner seg til strikking igjen og at formen blir bedre fort! Ønsker deg en fin fastelavnsøndag :-)

medina sa...

Herlige roser. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves sies det. Da får vi håpe at det går seg til snart for deg. Ha en fortreffelig Søndag!

dorthe sa...

Håpeer du smart får normale fingre igjen. Du har da laget mye fint i det siste:-)

Rigmor sa...

Synd at du ikke kan strikke, men du har ihvertfall pågangsmot og galgenhumor. Det tror jeg er to nødvendige egenskaper for å klare det du går igjennom. Har en bror som snart skal igjennom de prøvelsene du har har/har hatt, aner meg hva som venter etter å ha lest bloggen din. Ha ei så fin uke som du kan. Klem:)