mandag, juni 13, 2011

Mens man venter på clue 2...


Hva gjør man når man venter på clue 2 på samstrikksokkene på Projo?
Vel, man kunne jo selvsagt gjort ferdig noe som var påbegynt. F.eks den lille genseren til minstejenta som opptar nesten all plass i strikkekurven. Men det ville jo være veldig fornuftig, og så fornuftig er jeg visst ikke... Kan det ha noe med at genseren ser helt merkelig ut sålangt? Eller kan det være fordi jeg rett og slett ikke liker mønsteret? Ikke vet jeg, men jeg finner stadig unnskyldninger for å utsette den enda mer. Tror rett og slett at jeg skal rekke den opp igjen og heller strikke henne en annen genser til vinteren.
Vel, jeg fant hvertfall ut at jeg måtte ta en tur på loftet i garnlageret og finne meg noe annet strikketøy i dag. JEg koste meg lenge med alt garnet før jeg valgte med meg noe. Det ble først og fremst mange smårester av Lidl-garn som jeg tenker å strikke kluter av. Jer er såvidt kommet igang med første klut. Supert tv-strikk.Så fant jeg ut at jeg måtte begynne å tenke på høsten og sokkebehovet her i huset. Dermed ble det med diverse sokkegarn også. Det brunlige nøstet blir samstrikksokker på Projo, denne gang med perler.
De røde og de blå nøstene blir sokker, men jeg vet ikke helt hvilke mønstre jeg skal velge der ennå.
De to røde nøstene fikk jeg forøvrig til jul av minstejenta. Hun hadde kjøpt diverse nøster, og disse to er fra den gaven. JEg har aldri prøvd Senjagarn før, så det skal bli spennende. Nøstene kjennes veldig myke og gode ut hvertfall.

9 kommentarer:

Linda sa...

Ja kvifor skal ein gjera ferdig noko som er påbegynt:) Eg har gjort ferdig 3 ting som har legt ei stund, dei siste dagane. Og så har eg starta på eit prosjekt:)

LivM sa...

Det loftet ditt skulle jeg gjerne vært en tur oppom :-) Nå er vi klar til del 2 på sokkene. Lykke til!

Tante Grusom's Manier sa...

dette var lurt vennen,jo mer ufoer som forsvinner befre er det.Det er jorene butikk opplevelsen å ta en tur på loftet og rydde i snopet.

StrikkePia sa...

Hvorfor gjøre ferdig genseren når du ikke er fornøyd med den? Rekk den opp med god samvittighet du!!

Gid jeg hadde vært like flink som deg til å bruke av garnlageret, beundrer at du er så standhaftig at du klarer det!!

Tenker på deg og sender mange gode ønsker og varme klemmer. ;-)

dorthe sa...

Dette blir jo spennende. Ja sokkebehovet må man tenke på også selvom det er sommer. Ha en riktig fin dag.

dorthe sa...

Dette blir jo spennende. Ja sokkebehovet må man tenke på også selvom det er sommer. Ha en riktig fin dag.

Sissel sa...

Deilig med et garnlager man kan drømme seg bort i:) Blir fine kluter du strikker på, og sokkene blir nydelige, har ikke begynt på mine enda... Men kommer etter..

Muffin sa...

Smart å rekke opp når man kjenner at det er bom stopp.
Strikkekluter er fine greier, artig å lage og kjekke å ha. Og du har jo så mange fine farger å velge mellom! Lykke til med strikkingen!

hobbyvenn sa...

Takk for kommentarer. Veldig koselig når dere tar dere tid til å skrive en hilsen. Og Liv: Det er bare å komme en tur, så kan du få kikke på garnlageret på loftet...