mandag, mars 05, 2012

Vinterferie.

Da er vi tilbake etter en herlig vinterferie. Været var blandet, men vi var flinke å utnytte de fine dagene godt. Dette er et bilde fra en av de fineste dagene da minstejenta og jeg gikk oss en flott tur på ca 1 mil. Været var strålende og det var passe temperatur til en slik tur.
Millie var selvsagt med oss. Hun er vant til å gå lange turer og virket ikke som hun ble trøtt i det hele tatt. Vi hadde planer om å bære henne om hun viste tegn til å bli lei i de små bena sine, men hun hoppet og spratt rundt oss hele tiden. Da vi hadde oss en liten rastestopp var hun den mest ivrige etter å komme seg videre.
Jeg har problemer med høyre arm så håndarbeid får jeg ikke gjort noe av. Ser på strikketøyet med gjevne mellomrom og er veldig fristet til å strikke, men armen har vært så vond at det frister igrunnen ikke å prøve seg ennå. Går ut fra at det er en skikkelig senebetennelse. Det begynte etter at jeg hadde vasket vinduer den ene dagen og strikket veldig intenst den neste. Morgenen etter kunne jeg ikke løfte armen og det verket fryktelig. Nå er verken borte, men fremdeles er det veldig vondt å løfte armen.
I morgen er det tid for ny Ct, og så er det å vente 1,5 uke på svaret. Spennende, men jeg vet at jeg skal igang med nye kurer uken etter legebesøket så det er jeg klar for.

5 kommentarer:

Linda sa...

Senabetennelse er noko drit! Da veit eg alt om. Men da va no godt at vindaugene vart reine då :) Eg og burde ha tatt mine, men giddar eg nei. I allefall ikkje endå. Forein flott plass de har vore på vinterferie. Bart og fint, det kan eg sjå lenge etter. Her e da framleis masse snø. Ha ei fin veke og lykketil med behandlingar og ct.

StrikkePia sa...

Håper du får gode resultater på CT'en!!!! <3<3<3

medina sa...

Ser ut som om dere har et nydelig vårvær. Her er der masse nysnø og sol. Ganske fint egentlig.

medina sa...

Ser ut som om dere har et nydelig vårvær. Her er der masse nysnø og sol. Ganske fint egentlig.

Tesha sa...

Det ser i alle fall ut til at du har hatt en nydelig vinterferie! Det er godt du vet å passe deg når du har pådratt deg en senebetennelse, det kan fort straffe seg å ignorere de signalene!
Tvi-tvi med ct'en og lykke til med videre behandling! Klem!