torsdag, juli 19, 2012

Kur 3

Da er dagene på sykehuset over. Det gikk greit også denne gang. Jeg ble komblet opp til cellegiften allerede kl 10 i går, og siden hastigheten giften skal gå inn i kroppen ble økt litt fra tidligere, så var jeg ferdig før kl 8 i morges. Etterpå må jeg ha inn saltvannsskyll i ca en time. Så er det bare å koble fra ledninger og nål, og så kommer det kjedelige: vente til assistentlegen har skrevet meg ut. Det pleier å ta noen timer, men jeg var da ferdig til å forlate sykehuset kl 10.50. Deilig..

Forresten noe var nytt denne gangen: Da jeg satt i sengen og leste i gårkveld/natt, merket jeg at dynen virket litt klam. Vel blir jeg veldig varm av kuren, men ikke så ille altså. Da jeg skulle sjekke viste det seg at ledningssetter var skrudd seg ut og cellegiften piplet ut på dynen, pysj og magen min. Etter å ha gitt beskjed koblet jeg slangen sammen igjen, og så var det å ta en grundig vask der cellegiften hadde berørt kroppen. Sykepleieren kledde seg opp i stellefrakk og gode hansker før hun skiftet på sengen og sjekket koblingen på slangen. Resten av kuren gikk helt greit.

På sykehuset ble det strikket denne gangen. Fisker gikk det i.
 Nå har jeg strikket opp det første nøstet med Drops Delight og det ble 17 fisker totalt. Virker ikke som så særlig mye i forhold til størrelsen på hver fisk. Men jeg skal blande det med hvite fisker, og sikkert noen ensfargede fisker i Oleanna-garn. Tror det skal bli fint til slutt.

8 kommentarer:

mimouna sa...

Ojsann, bra du oppdaget lekkasjen da. Sterke saker å "bade" i det der.

Fiskene dine blir fine, men jeg kjenner at jeg er VELDIG mettet med å strikke sånne. Men det var veldig gøy da jeg holdt på. Du er nok noe hakk mer tålmodig enn meg. ;)

2ne sa...

Takk for koselig kommentar.
Flotte fisker du har strikket i lekre farger :-)
Og så mye deilig jordbær - sant at det er godt og ta fram litt når det er vinter og kaldt ute.
Stooor klem

Kranmajola sa...

Har for første gang surfet rundt i bloggen din. Dette gjør inntrykk. Sender over masse varme tanker og hadde jeg hatt unaturlige evner skulle jeg sendt over kraft og styrke også... (har andre familiemedlemmer som har fått slike evner...)..

Utrolig nydelige fisker du lager..tenker med skrekk og gru på monteringen...

hobbyvenn sa...

Nei slike saker skal en ikke bade i, men det gikk helt greit heldigvis Mimouna.
Skulle gjerne tatt imot litt ekstra kraft og styrke jeg Kranmajola om du hadde hatt det..

Linda sa...

Heisann spennande når slike dråpar går rett i senga:) sterke saker. Fine fiskar, eg heklar ruter i delight garnet. Skal bli tante til vinteren.så eg tenkte eg skulle laga eit lite teppe. Framleis lykke til med behandlingane.

Muffin sa...

Håper kuren virker! Har vært litt slapp med blogging i det siste og har litt å ta igjen, men tok en god runde her hos deg. De vottene lenger ned var kjempefine - og jordbærbildene også, en fryd for øyet selv om jeg ikke fikk smake! Ha det fint, og lykke til videre med fiskene!

Knutine sa...

Du har en slik flott "ståpå" drive.
Er imponert over evnen .
Ha en flott helg.

Wenche

Spurven sa...

Du lager så mye fint! Oppi sorg og sykdom kommer det vakre plagg og blivende fisketeppe frem fra pinnene dine. Jeg skal ikke spørre hvordan du klarer det, selvom jeg lurer på d. For man kan jo ikke forstå uten å ha vært der selv. Kanskje er det uante ressurser i oss mennesker, at vi finner krefter til det vi må, når noen fremdeles trenger oss.
Takk for at du deler dine dager med oss. Du viser oss at andres småplager er små og uten betydning.
Jeg ønsker deg alt godt videre - klem fra Spurven