tirsdag, juli 24, 2012

 Her strikkes det fremdeles fisker. Og det er faktisk ikke kjedelig en gang. Etter så mange måneder uten strikketøy er det fantastisk å kunne sette seg til med strikkepinner og garn. Jeg har strikket opp det føtste nøstet med Drops Delight og det ble 17 fisker av nøstet. Nå er jeg igang med å strikke opp et hvitt nøste med Fabel. Etterhvert som de hvite fiskene blir ferdig så syr jeg de sammen med de flerfargede.Totalt har jeg sydd sammen 20 fisk. Leeenge til dette blir ferdig ja...
 En ting som imidlertid er ferdig, er vesken til nettbrettet til minstemann. Det var bare et par sømmer som stod igjen så det var fort gjort. Borrelås gjør det kjapt og enkelt å åpne og lukke.
 Nettbrettet passer godt inni vesken. Veldig greit med et stødig stoff på utsiden, det gjør vesken stødig. Innsiden er vattert med et morsomt bilstoff.
 På toppen av vesken er det sydd på en hank slik at den er grei å frakte med seg.
 På søndag var det er fryktelig trist vær. Regn på tvers og vind. Ikke fristende å gå ut hvertfall. Men vi hadde lyst på noe godt og mannens ønske var krydderkake.
 Minstemann hadde mer lyst på eplekake med sjokoladebiter. Dermed ble det begge deler. Eller, jeg tok en liten del av røren og hadde i små paiformer. Oppi der hadde jeg eplebiter og små sjokoladebiter.
Kaken er kjapp og enkel å lage og smaker utrolig godt. Vil du ha oppskriften så gi en lyd..

8 kommentarer:

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Den kaka så god ut.Smart med den veska til "brettet".Heldig du som kan sy.

Maibritt sa...

De fiskene blir jo så fine, noen ting blir man aldri lei av da. Tøff veske du har sydd, og kaka ser deilig ut, nam,nam.
Det er jo en merkelig sommer vi har, det blir mye srikketid her også.
Ha en fin dag :-)

Klem fra meg.

MayM sa...

Dette teppet kommer til å bli fint. Kakene så da fryktelig fristende ut. Godt å ha noe ekstra å kose seg me når været er så dårlig. Ønsker meg virkelig veske til nettbettet mitt jeg også. Denn var da virkelig flott :-) Ha en fin dag hobbyvenn..

Edny sine puslerier sa...

Hei!Det er første gang jeg er innom bloggen din, og du så mye fint og variert du lager! De fiskene var morsomme og fine;) Legger meg til som følger;)

Hildep sa...

Hei sann. Det teppet blir nok fint. Har selv laga et par av det. Ble populære gaver.
Kanskje jeg skal se om jeg finne oppskriften og lage et til.

Lykke til videre.

Christina sa...

Fisketeppet blir nok flott. Kekene ser lekre ut, sier ikke neitakk til oppskrift!

Therese sa...

Du er så utrolig kreativ, og finner noe å gjøre som er tilpasset form og føre. Jeg blir utrolig inspirert av ståpåviljen din (selv om jeg jo vet at det går opp og ned for alle!!).

Jeg skal bake brød i dag for første gang på nesten halvannen mnd, og så skal det lages fiskekaker... og innimellom litt strikk!

Ønsker deg en god strikkesommer :-)

hobbyvenn sa...

Tusen takk for kommentarer. Alltid kjekt å høre fra dere som leser bloggen. Kakeoppskriften har jeg nå lagt ut så da er det bare å kose seg.
Fisketeppet var det mange som strikket for lenge siden. Veldig enkelt og greit arbeid, bare litt kjedelig om en ikke strikker noe annet utenom...