søndag, juli 15, 2012

Endelig litt ferdigstrikket!!

 Jeg skulle strikke fisker til et teppe på ferien, og hadde tatt med meg garn til det... Men så fant jeg disse søte vottene i Norsk Husfid og vips var de påbegynt. Garnet er Hifa 2 og de er strikket på pinne 3mm. Kunne nok tenkt meg vottene i litt mer avstemte farger, men er man på ferie med rett sort garn så tar man det man haver.
Desverre gikk jeg tom for det lyse garnet så tomlene måtte jeg strikke uten mønster. Men det får gå for denne gang. Vottene var raske og morsomme å strikke.
 En av dagene vi var på tur var vi innom Kathrines Quilte Stue. En flott butikk like ved Bygdø Allè. Er redd det havnet noen stoffer i kurven der ja...
 Enda to pakker stoff. Dette er 42 stoffer på ca 10 x 10cm i hver pakke. Litt tullete av meg å kjøpe stoffer til lappetepper for jeg klarer bare å sy selve teppene. Quiltingen er temmelig umulig å gjøre med bare en arm.. Men fristelsen ble for stor. Og en god motivasjon til å prøve å trene opp armen igjen er det jo. Jeg har et teppe liggende som mangler vatt og bakteppe så gjett om jeg er utålmodig etter å få det ferdig...

 Noen bøker ble det visst også handlet..
 Og i Halden, der vi bodde noen dager, måtte selvsagt garnbutikken sjekkes ut. Og det endte med 6 nøster garn ble med tilbake til hotellet. Dette skal bli til fisketeppe.
Morsomt å se hvor mange farger fiskene får av bare et nøste. Fiskene blir ganske små, så her er det snakk om tålmodighet... Det er ikke meningen å strikke på teppet hele tiden, men ta noen fisk i ny og ne så blir det nok ferdig til slutt.
Og gleden over endelig å kunne strikke litt igjen er stor! Jeg klarer ikke strikke over alt, men sitter jeg i en stol med armlener i rett høyde og god støtte, så går det bra heldigvis.

3 kommentarer:

Hilde sa...

Jeg synes at vottene ble riktig fine, flotte vinterfarger.
Fisketeppet er flott, har tenkt på å strikke det selv, men det har bare blitt med tanken.

Quiltefeen sa...

Hei, så utrolig flotte votter!! Kan jeg spørre deg hva mønsteret heter? De kunne jeg tenke meg å strikke.. :)
Ha en flott uke..
Kristin

Frk.Badegakk sa...

Knallfine votter du har strikket. Har mønsteret på lur jeg også, men siden mine vottestrikkeevner er noe begrensa så lurte jeg på å donere det til mamma...=P