lørdag, august 18, 2012

Dorthe-genser nr 2 underveis..

 Jeg er godt igang med Dorthe-genser nr 2. Denne er det min lillesøster som har bestillt. Hun ønsket en grå eller sort.
 Siden jeg prøver å unngå å kjøpe garn tok jeg en sjekk i garnlageret. Det fant jeg et fint tynt grått ullgarn fra Sandnes Ullvarefabrikk (kjøpt på spoler på Oleanna), samt noe grått mohairgarn fra Pt.
 Sort ullgarn hadde jeg også, men sort Mohair var det verre med. Hadde noen nøster, men det var for få meter totalt pr nøste. Så da var det bare å sette igang med det grå.
Og fargen ble kjempefin synes jeg. Myk, varm og deilig denne også. Jeg er akkurat ferdig med ermene så dette går ganske raskt. Kjekt arbeid er det også.
En fordel med denne genseren er at "luven" på mohaien er kortere så en slipper røyting. Min genser ser jeg røyter endel, mens denne virker mye bedre... Gleder meg til den blir ferdig.

9 kommentarer:

reSIRIkulert sa...

Heldige lillesøster som har deg til å oppfylle ønsket sitt med ;o)
Det ser ut som ein god genser å varma seg i når dagane vert litt kaldare..

Måtte du få ei fin sjukehusfri veke frå måndag av!
Siri

Lillesøster sa...

Har verdens beste storesøster!
Genseren ser kjempe deilig ut.
Gleder meg :)
Tusen takk!!

Tesha sa...

Den genseren ser herlig ut! Så på den forrige også, og er helt enig med deg: den er verken pen eller spesiell, men herlighet - man får virkelig lyst til å krype inn i den og bli der!!!
Lykke til videre med behandlingene!

Bitt@mi sa...

Hei! Nå har jeg oppdatert meg selv på bloggen din, og det er alltid like koselig:) Håper det går bra med inflammasjonen etter veneporten, og at de finner en litt varig løsning for hvordan cellegiften skal gå inn. Ikke morsomt å plages med slikt.
Jeg er så fristet til å strikke Dorthegenser, jeg også, men må nok gå for Marius først. Men etterpå, ja da skal en slik på pinnene:) Ikke til meg, men tenkte å strikke en til venninna til Johanne:)
Din ferdige ble kjempefin! Og det blir nok den du har startet på nå også.
Kos deg videre i sensommeren. Her er det skolestart i dag, og det blir deilig med hverdager igjen:)
Klem!

Full av Ull sa...

Så fin den blir! Jeg holder også på med Dorthe-genseren, gleder meg også til den blir ferdig! Men det er kjedelig strikking da! Veldig fristende å holde på med litt annen strikking innimellom ;)
fin blogg du har forresten, første gang jeg er innom :) Men jeg kommer tilbake :)

Muffin sa...

Å, den ser deilig ut! Ja nå nærmer vel gensersesongen seg med stormskritt, så det er vel best å være forberedt. Ha en fin uke da!

ANNEPÅLANDET sa...

Genseren din ble kjempefin - ser så mysig ut, som svenskene sikkert ville sagt. Jeg vil ha en jeg også, må bare gjøre ferdig noen andre prosjekter først. Og fin blir den, denne du strikker nå også. Jeg slutter aldri å forundre meg over hvor supereffektiv du er. Imponeranes! Ha en fin helg!

Hilde sa...

Kjempelekker i grått. Jeg har bestilt garn til 2 stk til. Jeg skal ha en til i grått og min datter vil ha en i brunt.

Hilde sa...

Kjempelekker i grått. Jeg har bestilt garn til 2 stk til. Jeg skal ha en til i grått og min datter vil ha en i brunt.