fredag, august 03, 2012

Helgekos i dobbel forstand.

Svake sjeler lar seg lett påvirke av andre... Det går en farsott over strikkeblogg-verden (hvertfall her i Norge da :) ) for tiden. Det er snakk om en stor og vamsete genser som Dorthe Skappelen hadde på seg en gang, og som hun har strikket selv. Genseren er igrunnen hverken spesielt fin eller kledelig, men du verden så fristende å krype inn i uansett.
 Og etter å ha motstått fristelsen sånn ca et sekund, så var mønster sjekket og garnlageret på loftet inspisert... Jeg hadde et mohairgarn som jeg kjøpte for flere år siden som passet i ønskelig farge. og ved å kombinere det med noe flerfarget Lanett, så ble det helt supert. Herlig og mykt, men også litt hold slik at genseren ikke blir så slimsete. Pinne nr 7 gjør at dette vokser fort.
Det er fredag og da er det godt med bakelukt i huset. I dag ble det ostehorn og rundstykker. Høyrearmen trenger å trenes opp tenker jeg, så da er det greit å trene på en slik matnyttig måte.
Ønsker alle som titter innom en riktig GOD HELG!

7 kommentarer:

Linda sa...

Bakverket ditt såg skikkeleg godt ut. Tenk å få gjort to ting på ein gong, det er berre herleg. Du er flink! Gensar greiene det har ikkje eg fått med meg. No hr eg vore heima i hardanger til mor og far. Gått litt turar og slappa av.

Smarie sa...

Baksten din så veldig fristende ut :-) Og Dorthe genseren er vel bare et must for oss alle som blir smittet av farsotten på Facebook :-) Blir nok en sånn her også, må bare bli ferdig med alt annet først :-)) Ønsker deg en flott helg !

2ne sa...

En perfekt måte og trene armen på ja, både med baking og strikkingen. Lykke til med det flotte strikkeprosjektet :-)
Ønsker deg en riktig god helg.

Sissel sa...

Er helt enig med deg om at genseren verken er fin eller fjong, men at den ser superdeilig å krype inn i - definitivt! Er imponert over alt du lager av både bakverk, syltetøy og håndarbeid. God bedring med betennelsen, og lykke til med ny kur.

Elisabeth sa...

Din utgave av denne genseren ser ut til å bli lekker!

ANNEPÅLANDET sa...

Jammen en smart måte å trene armen på :-)

Jeg har også planer om å strikke den genseren. Har sett mange lignende gensere i div motebutikker, og der koster de skjorta (og inneholder ofte en god del syntetiske fibre). Genseren din blir veldig fin!

Ønsker deg og dine en fin helg!

Ann Elisabeth sa...

Å...så godt ut med fersk bakeverk :) Lenge siden jeg bakte noe sist - får ta en skippertak og fylle fryseren med noe godt når vi kommer hjem fra ferien kanskje ;)
Dorthe-genseren ja! Ja, den har jeg sett på og står ganske høyt på ønskelista...får se etterhvert ;
Fortsatt fin helg - klem fra Ann Elisabeth!