torsdag, august 02, 2012

Pulsvarmere med bestemorruter.

 Dette har jeg kost meg med de siste dagene. Veldig greie pulsvarmere som er koselige å lage.
 Egentlig skal alt hekles, men høyrearmen min er ikke så glad i å samarbeide med heklenålen så jeg valgte å strikke alt utenom "bestemorrutene". Arbeidet var ganske raskt og lett.
Likte godt knappene øverst. Det passet liksom så fint.
De er strikket og heklet i et garn som heter Bergen. Har brukt heklenål og strikkepinner nr 3.
 Mønsteret fant jeg i dette heftet. Det var et vedlegg i det siste "Simply knitting" som kom i posten forrige helg.
 Ellers går dagene bl.a med til bærplukking. Vi har ikke så mange bærbusker i hagen, men de vi har smaker herlig. Det er litt luksus å kunne gå ut i hagen og plukke med seg to - tre kilo med bær og så gå inn og røre det til herlig syltetøy. Her er det rørte jorbær til venstre, rørte bringebær med rips til høyre, og rørte bringebær bak. Hos oss er det rips/bringebær som er mest populært.

Ang betennelsen så har den visst ikke tenkt å gi seg med det første. Nå har legen doblet dosen med antibiotika (tåler ikke penecillin), så får vi håpe det gir seg etterhvert. Det er ikke spesielt vondt lengre, men ømt er det. Og selvsagt er det umulig å komble til en nål midt i dette krateret neste uke når jeg egentlig skal ha ny kur med cellegift. Er nok mulig at kuren blir utsatt en uke. Får se det an noen dager til.

3 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Dette var en ny variant av pulsvarmere;) Morsomt og fint. Og det er deilig å kunne gå ut i hagen og plukke bær. Vi har en del fugler som vil hjelpe til, så vi må nok til med litt netting ser det ut til. Fortvilt at den betennelsen ikke skal gi seg da! Håper det blir bedre snart. Lykke til fremover.
Klem fra Edny

Hanne sa...

Så utrolig mye fint du lager!
God bedring og lykke til med videre behandling.
Pludrehanneklem

reSIRIkulert sa...

Flotte pulsvanter! Og veldig greit å kunne kombinere teknikk når ikkje kroppen samarbeider med lysta ;o)
Lykke til videre med behandling!
Siri