lørdag, januar 05, 2013

Flettelue, samt DUGGing, og INGEN BØNN..

 Da har jeg byttet nettleser midlertidig og dermed fikk jeg lagt inn bilder også. Her er altså Pacman Marius luen. Enkel og grei lue å strikke.
Pinne 3,5mm og diverse restegarn som Heilo og Per Gynt. Vekt 66gram
 Dette må være det styggeste jeg noen gang har strikket. Puddelgarnet gledet jeg meg til å strikke med, men det ble en stor skuffelse. Garnet er hardt, stikker og er utrolig vanskelig å strikke med. Løkkene henger seg fast i pinnene og maskene. Absolutt helt forståelig at dette er et uvenngarn!
 Usj for et sjal... Blir ikke meg som bruker dette... Vekt 140 gram
 Dette er derimot et kjekt prosjekt. Dette er en av luene i luealongen på HB. Perfekt å bruke restegarn her også. Heilo og Per Gynt og pinne 3,5mm Vekt 66 gram
 Luen er for liten til dette hodet, men er elastisk og god på hodet uansett.
 Neste lue ut er også fra luealongen på HB. Riktignok har jeg strikket en omgang ekstra med mønster slik at jeg fikk spisser og ikke bølger, men ellers er den lik. Rester av Heilo og Per Gynt og pinne 3,5 mm. Vekt 57 gram.
 Mitt neste prosjekt blir dette nøstet her. Det er uvenngarn og blir trolig en lue det også.

DUGG: Jeg har meldt meg på dugg 2013 på Uformelt, samt INGEN BØNN på HB som vil si at en strikker av lagergarn, og helst ikke kjøper nytt. Garnlageret skal aller helst være krympet innen 2014..

Dugging så langt: Marius Pacman 66 gram
                             Sjal                   140 gram
                             Flettelue             66 gram
                             Totalt                272 gram
 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så leit at Blogger ikkje vil samarbeide.. Kva er DUGG, handler det og om å strikke frå lageret? Har høyrt om det fleire plasser, men ikkje heilt kobla samanhengen..

Skal sjå om eg finn huene du har strikka på Raverly. Du er utruleg kreativ når det gjeld å bruke opp garnrestar/uvenngarn :)

Ha ei fortsatt fin helg!

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Hanne Siri sa...

Hei.

Problemer med bildene hadde jeg også. Jeg måtte prøve å logge meg inn med en annen nettleser. Den nyest versonen av Google Crome virket:)

Hanne Siri

Wenche/chawo sa...

Så mange flotte luer du har strikket.
Måtte bytte nettleser for å få lagt inn bilde på blogger jeg også.Ha en flott dag.

hobbyvenn sa...

DUGG står for De Uformelles Garn Greie. På Uformelt skal de som har meldt seg på dugging prøve å minske garnlageret sitt i løpet av året. Det føres regnskap for garn ut og inn..