tirsdag, januar 15, 2013

Heklet og strikket i det siste.

 Jeg holder fremdeles på med å prøve å få bukt på alt HUV-garnet. Dette er en talerkenbrikke heklet i Rosett. Målet er å hekle flere slike brikker av alt Rosettgarnet, men vi får se.. Mønsteret fant jeg på Drops design.
 Av nøstet med Paris ble det en kopptue. Litt tykt og stivt garn til slike kluter synes jeg, men det er et bytte uansett. Strikket på pinne 4,5mm Vekt 46g
 Minstemann på 14 fant diverse nøster i garnsekken fra min mor som han ville ha sokker av. Han hadde helt klare meninger om hvor de enkelte fargene skulle være.
Sokkene ble strikket i helgen og er allerede i bruk. Strikket på pinne 3,5mm i diverse rester. Vekt 86g.

5 kommentarer:

mimouna sa...

Fine uvenn-produkter. Og så er det gøy når ungene kommer med ønsker og har meninger om hvordan ting skal se ut. Spesielt når det betyr at man kan bruke opp restegarn, hihi. Ungene mine gjør det samme, sånn blir det når de vokser opp omgitt av garn og pinner.

StrikkePia sa...

Du er så flink!!! :-) ♥
Og de sokkene er jo kjempe stilige da!! :-)

medina sa...

Jeg er imponert over alt du får gjort. Ha en super Torsdag:)

Vibekes lille ullne sa...

Må si du er flink og kreativ til å bruke HUV-garn! Mye fint og nyttig. Ha en fin helg! :)

Anonym sa...

Soon, you'll p90x order to do videos notice more muscle web for numerous testimonies of people who have efficiently carried out this specific 3 months training program. Different bodies need 90 days and I went from 305 down to 220.

Feel free to visit my blog post ... http://www.fangxuela.com/sns/space.Php?uid=82908&do=blog&id=144367