mandag, januar 28, 2013

Uvenngarn, snart en saga blott.

 Dette er nok et uvenngarn-produkt. Garnet er Noro Kureion Sock Yarn. Helt rett et uvenngarn. Jeg ble hvertfall uvenn med garnet. Det er stivt, stikker og klør, og er uelastisk. I tillegg så er det veldig ujevnt i tykkelsen. Som sytråd enkelte steder og tykt som Heilo andre steder. Virkelig ikke noe godt å strikke med. Håper det mykner i vask..
 Sokkene er strikket på pinne 2,5mm. Mønsteret finnes på Drops design og er et av mønstrene til strikketreffkonkuransen til Projo.
 Det begynner faktisk å minke på uvenngarnet mitt nå, enda så stor pakke jeg fikk. Dette har virkelig vært en utrolig morsom utfordring.
 Alle nøster med kryss har jeg strikket eller heklet opp. De med bare et halvt kryss har jeg litt igjen av nøstet. De fleste nøstene på dette bildet har blitt glassbrikker og talerkendempere (viser de senere).
 Puddelgarnet er blitt til hals og sjal. Norogarnet ble sokker, men der er mer igjen... Babysilkgarnet har jeg en plan for, så det kommer senere.
 Her har det meste blitt luer tror jeg, og kopptue av det fremste.
De to nøstene til venstre her ble et sjal, det i midten ble et lite teppe til Millie og det til høyre ble en lue.

Resten av uvenngarnet blir nok brukt opp det også etterhvert. Det ligger i en korg rett ved siden av "strikkestolen" min så jeg ser det hver dag. Forøvrig det smarteste jeg har gjort, det å legge garnet synlig i en korg. Da glemmer en det ikke, og det er lett tilgjengelig.

4 kommentarer:

Tesha sa...

Jeg er rett og slett imponert!!!

mimouna sa...

Fine sokker, og du er jammen effektiv!

Jeg stod med noen slike NORO-nøster i hånden på et opphørssalg. La dem pent tilbake igjen, men angret selvsagt da jeg kom hjem. Nå ble jeg glad for at jeg fulgte magefølelsen den gangen. Nydelige farger og ekkelt garn. Får håpe at det blir mykere og at "sytråden" er supersterk så du ikke får hull med en gang.

Ann Elisabeth sa...

Jøyemeg så mye du har fått ut av alt dette uvenngarnet som du fikk!
Håper sokkene blir ok etter vask :)
Ja, smart å ikke gjemme garnet for langt unna, da glemmer man det, og jeg snakker av erfaring....

Ha en flott uke videre!

Brit sa...

Utrolig imponert over alt du har klart å fått til av uvenn garnet!!