fredag, oktober 25, 2013

Ull i bruk - nærbilde.

 Tusen takk for alle kommentarene på forrige innlegg. Jeg setter virkelig pris på at dere tar dere tid til å skrive noen ord.
Det kom et spørsmål om å få se et nærbilde av en av gensrene jeg la ut forrige gang, så her er det.
Mønsteret gjentas som det fremkommer av bildet.
                                                       
Genseren er helt enkel og mønsteret er lett å kopiere. Dette er en genser som er grei om en ønsker å få brukt garn en har liggende. En kan jo velge mange forskjellige fargevarianter og evt også velge å skifte til flere farger enn det jeg har her.

Nå så jeg at det var spørsmål om "ull som ikke er i bruk, og hvorfor" som går igjen på mange blogger..
Jeg har ikke bilder av de plaggene for her blir det rekket opp ganske raskt når jeg ikke er fornøyd. Og det er sjelden jeg gjør noe helt ferdig hvis jeg kjenner underveis at jeg ikke liker det av en eller annen grunn.
Men Skappelgenseren har jeg levert fra meg fordi den røyter fælt og at halsen er så vid.

Så er neste spørsmål om jeg nå skal gå i gang med et egoprosjekt... Jeg ble veldig fristet av å se alt det fine dere andre har strikket så det blir en jakke eller genser til meg selv ganske raskt. Men først skal jeg være flink og gjøre ferdig Messi-genseren til minstemann. Mangler bare et erme så det håper jeg å få ferdig i helgen.

Hvordan er det med deg, ble du fristet til å sette i gang med noe nytt etter å ha sett alle innleggene med "Ull i bruk" på bloggene?

5 kommentarer:

Sigrid sa...

Tusen takk! Nå kan det fort (eller seint) være at mønsteret eller deler av det dukker opp på pinnene mine i en eller annen form i fremtiden.

Hannesol sa...

Jeg er ihvertfall fristet! Har ikke strikket så mange store ting siste årene, men har garn til kragejakke liggende. "Må bare" få ferdig noen gaver først.
Ellers lurer jeg på om jeg ikke har en arvet kofte i samme mønster som du viser her, men en annen fargekombo. Skal sjekke når jeg får ryddet meg videre her :)
God helg!

hobbyvenn sa...

Lykke til Sigrid! Gi et pip når du er igang så titter jeg innom deg.

Hannesol: Den koften hadde det vært moro å se.

2ne sa...

Så herlig å se alle genserene du har strikket opp igjenom. Gjenkjenner noen mønster her ja :-)
Ligger mange timer med strikkepinner i hendene med alt dette.
Ønsker deg en strålende helg.
Klem

ANNEPÅLANDET sa...

Svaret er JA! Det har vært mange fristelser i det siste... :-)
Genseren din er så fin!
Ha en riktig fin helg!