tirsdag, juli 22, 2008

Anorakk.


Husker du at jeg begynte på en anorakk til minstemann? Vel, nå er den ferdig. Den måtte vike plassen for diverse nattøy, sommerbukser ol...

Anorakken er sydd i samme stoff som jeg sydde en bukse tidligere. Jeg hadde ikke så mye stoff igjen, så det måtte bli noen ekstra sømmer her og der. Hetten er et slikt prosjekt, der jeg måtte skjøte stoffet både på langs og på tvers. Men da gjør jeg bare litt ekstra ut av det, så ser det ut som det er planlagt *gliser*. De gule tittekantene er refleks, så da har de jo en super misjon også..


Hetten er foret med jersey i en beige farge. Og anorakken har selvsagt lomme på magen.Anorakken lukkes med glidelås og en klaff med borrelås utenpå det.
Hele anorakken er impregnert slik at den tåler litt regn. (man bor ikke i Bergen for ingenting..)

Stoff: Stoff og Stil.
Mønster: Klipp, sy og prøv...

5 kommentarer:

Fit mum sa...

Jeg er kjempe imponert: uten mønster??!!! Anorakken var kjempe tøff!! Stilig med kontrast-sømmene, og armytekstil har jeg jo sansen for selv ;)
(pst! angående de trykk jeg bruker til bokstaver på mine tekstiler, så er det såkalte "klisje"....altså "svampaktige" stempler med tilsatt maling, slik at jeg stempler på bokstavene og stryker over for å herde..)

hobbyvenn sa...

Tusen takk.

Ok, det var noe i den duren jeg lurte på om du brukte. Det blir veldig tøft.

lise sa...

Så aktiv du har vært i det siste! Jakken er kanonstilig! Gratulerer med overstått!

Elin sa...

Kjempe stilig jakke :)

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Det er jo veldog morro å sy da..