fredag, juli 04, 2008

God natt, sov godt og drøm søtt.


Jentene har fått nye pysjer. Her er det to til hver...
Lett å sy, og mange kroner spart...Dette er eldstejenta sin første pysj, denne likte jeg godt.. Stoff fra Stoff og Stil.Denne likte yngstejenta best av sine. Men så er hun glad i farger også da..


Stoffene er fra Stoff og Stil.


Yngstejenta sin andre pysj. (den hun har på seg i et tidlige innlegg.)


Buksestoff fra Jysk.Det var denne pysjen til eldstejenta som startet det hele. Når hun så dette kanin/bamse-stoffet, så måtte hun bare ha en pysjebukse i det..Også minstemann har fått nye pysjer. Dette er en pysj som startet sitt liv som en t-skjorte. Minstemann er helt bil-gal, og kan aldri få nok av det. Denne t-skjorten fant han i en butikk, men den var alt for liten. Ikke gikk det an å skaffe den i større størrelse heller. Han så så uskyldig og lei seg ut da han skulle henge den på plass igjen at jeg bare måtte kjøpe den. Så da ble den til en pysj. Satte inn et stykke stoff i hver skulder, samt bråt nede på genseren. Buksen ble sydd av samme blå stoff.

5 kommentarer:

lise sa...

Tøffe pysjamaser!

LivM sa...

Så tøffe pyjamaser. Nydelig kjole og jakke. Du ligger ikke på latsiden akkurat!

Petunia sa...

Veldig flotte plagg! Du er en tryllekunstner med symaskinen:) Jeg har alltid trodd at stoff er dyrt og det ikke lønner seg å sy slike ting selv. Men jeg tar hvis feil der. jeg har mer sett på et å sy selv som noe man gjør når det er noe spesielt man ønsker seg og som ikke man finner i butikkene. Men jeg tror aldri at jeg har tålmodighet til å sitte ved symaskinen. Det virker som om det er så mye puttel.
derfor har jeg stor respekt for dem som får dette til - slik som deg:)
Well done!

si-do sa...

Så kjempeflink du er, kjempe imponert. Nå har jeg ikke så små at de bruker pysj lenger men blir inspirert av deg. Lurer på å kjøpe ny symaskin som er litt mer avansert enn den veldig enkle jeg har nå. Da skal jeg nok sy myyyye mer. Ha ei flott uke

Elin sa...

Kjempe flotte pysjer, du er dyktig :)