søndag, juli 13, 2008

Ferie fortsatt..


Breeze-sokkene er ferdig. Dette er et bilde der de nesten er ferdig da, men de ligger altså nedpakket, helt ferdig i en koffert akkurat nå. Morsomt mønster og grei å strikke.
Disse er strikket i sokke-alongen på Projo og er et av sokkeparene for juli-august.
Min kjære satt seg godt tilrette inntil meg en kveld på et hotell, og dette ble resultatet.... En knekket bambuspinne 2,5... Jaja, ikke noe å gjøre med det. Jeg strikket ferdig Breeze-sokkene likevel, og etterpå var det rett over på pinne 3,5 for å strikke kopptuer...
Her er pinnene og sokkene med på en tur til Sverige. Barna er på sommerleir og er derfor ikke med oss på denne ferien. Men de hadde tydelige ønsker om at vi måtte ta en Sverige-tur og kjøpe godteri til de kom hjem igjen.. Og når en savner barna, og Serige ikke er så langt fra Asker, så blir det slik...


Dette er i en butikk i Strømstad. Ble noen poser med godteri her ja..

3 kommentarer:

lise sa...

Fine sokker! Og wow så mye snop! Jeg bør definitivt holde meg unna slike butikker!

trulte sa...

Ja, er det ikke grusomt med alt dett snopet. Slike butikker er det rett over grensa her i Cahrlottenberg også. Klarer ikke annet enn å ta en liten tur innom når jeg er over en tur. Flotte koselige feriebilder har du også.

LivM sa...

Sokkene dine ble flotte. Fint å se at mønsteret kommer godt frem selv i flerfarget garn. Er spent på å se innholdet av bossekken. Ganske spennende kan jeg tenke meg!