tirsdag, juli 22, 2008

Drops kjole i Mini Alpakka.Hva holder jeg så på med for tiden? Vel, jeg begynte på en kjole (den samme som den jeg strikket i brunt) til minstejenta i blått ullgarn, men så kjøpte jeg masse garn på Sandnes i ferien.... Så det blå ble raskt byttet ut med dette rosa. Det er Sandnes Mini Alpakka. Utrolig mykt og godt garn. Ikke loer det så mye som annet alpakka har en tendens til heller.

Jeg koser meg med dette arbeidet. Veldig greit mønster å strikke, og helt nydelig garn. Kjolen blir strikket i dobbel tråd, for ellers passer ikke strikkefastheten med mønsteret.

12 kommentarer:

Hanne sa...

Så nydelig den er. Flott mønster, og nydelig farge.

babsy sa...

Jeg er bare en snartur innom for og legge igjen en liten sommerhilsen til deg og dine *klem*

LivM sa...

Her var det mye nytt. Strikkingen er en ting, men syingen din bøyer jeg meg i støvet for. Flott! Fint at du likte mini alpakkaen. Jeg lurer på å bruke det til et sjal. Hva tror du om det?

Fjellrosa sa...

Lekkert og DIGG farge!!!

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Ja fargen på mini alpakkaen er helt nydelig. Litt gammelrosa, men ikke helt. Sart, myk, flott farge som bare er helt perfekt til garnet! Og dette garnet må jo bli nydelig til et sjal Liv...

Fit mum sa...

Hei takk for blogghilsen hos meg! Kjole i rosa er et must for jenter ;)
Knappen jeg ikke fikk til i buksa, var av typen jeansknapp som ofte følger med som ekstradel til nye plagg man kjøper seg..
(og skjorta ble uopprettelig pga bruk av vlies i det tynne tekstilet...men jeg ser feilen, og skal unngå det neste gang. Første gang jeg prøvde meg på å sy uten mønster..)!

Heidi/kattemor sa...

Tusen takk for titten i en flott og innspirerende blogg.
Hilsen Heidi/kattemor

Renate sa...

såå masse fint du har laga siden sist jeg var innom :)
strikkajakken ble kjempefin, og pysjamasene var jo bare skjønne, ja like fint var alt det andre du har laga også! :)
Ønsker deg ei fin helg

sipusa sa...

nydelig, nydelig mønster og fin farge, blir nok en flott kjole:-D

Berit sa...

Jeg er så imponert over alt du lager! Det ser så fristende ut, og har så forskrekkeleg lyst til å gjøre slike ting du holder påmed. Noe gjør jeg da... men ikke i den skalaen du holder på med.
Anorakken til gutten, hva kan man si....Og kjolen... Ikke utrykk for inntrykk!!!

Men jeg leste du farget garn selv, på hvilken måte? dette var spennende!!
Og å kjøpe garn i slike store hespler må da bli billigere enn nøster?
Har ikke prøvet alpakkagarnet til sandnes, det må jeg for liker så godt det bløte garnet, har laget av drops sitt, men som du sier det loer noe forferdelig og har en tendens til å nuppe seg.

Og alle de flote stoffene du har snopt det, her blir det nok mye fint utover høsten. Er jo ganske så spent på vennskapsteppet ditt, hvordan det vil bli!

Her skinner solen igjen etter et fryktelig tordnvær i natt, og regnet som jeg aldri har sett maken til. Og godt er det at været blir brukende for jeg skal ha to av mine barnebarn på ferie.

Ønsker deg en fin sommer fortsatt!

Petunia sa...

Jeg ser varmen ikke har tatt håndarbeids lysten fra deg. Det har ikke blitt mye strikking på meg på landet. Det eneste jeg orket var å lese...Jeg klager ikke, men med grader opp mot 30 tallet, så blir man litt dorsk. Nå er ferien over og det er egentlig litt deilig.
Jeg er klar for 10 grader, regn og en laaaang blogghøst:)

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen.
Garnet jeg skal farge tenker jeg å teste ut med stoffmaling. Synes det er litt spennende å prøve noe nytt av og til. Prøver med en liten mengde først, og går det greit så tar jeg mer neste gang.
Mistet håndarbeidslysten? åneida, det er bare å dukke seg litt i sjøen eller vannet det, så orker en noen runder til på pinnene... Må innrømme at det ble mange dukkerter for å orke å strikke de dagene vi var på Sola...