tirsdag, august 11, 2009

Ferie, igjen...

Vi har også hatt oss 5 dager på Sandnes. Her er bare en bildekavalkade over noen av dagene der. Den første dagen var det skikkelige styrt-regnbyger da vi kjørte nedover, og vi hadde litt bange anelser for ferien... Vi bodde på Solastand og bading var det store målet i utgangspunktet, trodde jeg...
Andre dag var det flott vær og jeg nevnte bading som et alternativ: Unisont nedstemt... KONGEPARKEN var det store ønsket... Så dermed ble det selvsagt det. Mange spennende og morsomme timer ble tilbragt der. Heldigvis hadde vi med oss noen gode venner så dagen gikk fort, selv for oss pyser som bare egner oss som veske-/kles-/drikkebegervakt. Ettermiddagen og kvelden var vi på besøk hos vennene våre og koste oss sammen der.
Neste dag var vi like heldig med være og mitt forslag ble enda en gang forkastet, SHOPPING måtte til denne dagen. Barna hadde spart penger til ferien, og de brant i lommene.. Jaja, vi 4 voksne prøvde å følge med så godt vi kunneJammen ikke lett med 4 "barn" i alderen 11 - 17år... Etter MANGE timer med prøving av klær i ørten forskjellige butikker, vurdering av leketøy, ispause, og diverse andre handlesenter-aktiviteter var barna endelig fornøyd. Dvs den ene pappaen fikk et behov for å øke sin gitarbeholdning... Han er utrolig glad i musikk og spiller flere instrumenter, så dette var bare kjekt. (og mye bedre samvittighet for mine kjøp på garnutsalget)

Siste dag før hjemreise hadde barna en idè om å bade. Bare et lite problem: Det STYRTREGNET...
Vel, det er mye å finne på uansett, så dagen ble tilbragt på Vitensenteret. Masse morro for store og små. Etter mange timer der ble det mat og så en velfortjent pause på hotellet.
Det regnet fremdeles, men ikke så ille som om formiddagen, så barna fant ut at bading måtte de få unna før hjemresien neste dag. Dermed ble det bading i regnvær... Forsåvidt en morsom og grei opplevelse. Vi hadde hele stranden nesten for oss selv, måtte bare dele den med diverse måker som så ut som de lekte seg i bølgene samt en haug med brennmaneter. Litt lek på stranden ble det også.
Og er man snart 13 og forelsket, så er våt sand perfekt til å skrive i... Alt i alt en perfekt ferie for store og "små". (Jeg handlet selvsagt på SandnesGarn også, og det kommer jeg tilbake til i eget innlegg.) Bildene av de søte kaninene er forøvrig tatt ved hotellet. Der finnes både geiter, høner og kaniner som barna kan kose med.

2 kommentarer:

Anne-Ruth sa...

Koselig bildekavalkade! Vi liker også å feriere på de kanter! Vi var på Vitenfabrikken ifjor og det var en flott opplevelse! Var dere og så film i globen der? Det er helt supert! Vi var bare en svipptur til Stavanger i år, så da ble det bare Kongeparken og Sandnesgarn (hvor jeg forøvrig bare kjøpte ett kilo garn).

hobbyvenn sa...

Wow, da var du flink. Et kilo er jo meget kontrollert handel på de kanter.. Jeg har forresten gått tomhendt ut derfra to ganger også, men det pleier ikke være slik altså...