fredag, august 14, 2009


Vi er fremdeles på hytten og i går og i dag har jeg ryddet litt. Jeg fant noen gamle drikkebeger etter barna da jeg ryddet i kjøkkenskapene, og ble helt nostalgisk... Måtte hente fram de gamle fatene deres også.
Da vi kjøpte hytten var barna små, og det å kose seg en lørdagskveld uten alt for mye søl ble en utfordring. Da ble drikkebegrene kjøpt. Helt geniale med tett lokk og sugerør som spratt opp når en trykket på korken. Ikke noe problem om glasset ble veltet, og ikke noe søl av brus utover duk og gulv. ( en annen ting er jo at det ble trykket på korkene i ett sett fordi det var så spennende å se når korken åpnet seg og sugerøret dukket opp...)
Fatene (med tilhørende bestikk) ble kjøpt samtidig. Veldig stas med mat som kunne plukkes med fingrene og forskjellig type i hver del av fatet. Pølse, chips og grønsaker var populær lørdagsmeny. Sukk, så fort tiden har gått...Bestikkene er også barna sine. Minstegutten trengte hjelp til matingen, men de andre to klarte seg selv. Eldstejenta hadde endatil kniv til sitt sett. Riktignok ikke en kniv som fungerte helt etter min smak, men en kniv var det uansett.
I dag er alt ryddet bort. Fater og bestikk blir tatt vare på og gjemt så kan de selv bestemme hva de vil gjøre med de senere, men drikkebegrene har gått i bosset. De har gjort sin jobb, og fungerer ikke som de skal lengre. De to minste testet de ut i gårkveld, med de var "utgått på slitasje"...

Ingen kommentarer: