lørdag, august 01, 2009

Fremdeles sommer....


Da har jeg vært igjennom en ny undersøkelse for å se om flekkene på lungene er i bevegelse. Det er nokså spennende å vente på svaret fra undersøkelsen er gjort og til legetimen uken etterpå.
Heldigvis føler jeg meg veldig frisk og opplagt så det gjør ventingen mye enklere. Jeg er faktisk ikke redd eller engstelig slik jeg hadde trodd jeg skulle være i slike ventedager. Ukene mellom undersøkelsene kobler jeg helt ut alt som har med kreft og behandling å gjøre. Det er jo ikke noe jeg kan gjøre med det uansett, så da trenger jeg ikke bruke tid og krefter på det heller.
Vel, i går var det itd for legebesøk igjen og alt ser fremdeles helt ok ut. Jeg har 6 flekker på lungene tilsammen og de er litt i bevegelse, men ingenting som er alarmerende eller skummelt. 2 flekker er blitt noen mm større, 2 er helt i ro og 2 er blitt mindre. Og viktigst av alt var at det ikke er tilvekst av nye flekker.
Så ingen ny kur blir satt igang nå. Jeg skal tilbake om 6 uker for ny sjekk. Så nå gleder vi oss bare til resten av sommeren som skal benyttes med resten av familien til diverse familieaktiviteter........

4 kommentarer:

MirreVirre sa...

Jeg er utrolig imponert over din mentale styrke altså! Den skulle jeg gjerne hatt litt av i de tyngste stundene jeg har!
Var godt å lese at det ikke har blitt noe verre =)
Jeg har også plukka bær, men til besteforeldrene mine så de har å kose seg med utover vinteren!
Ha en fortsatt fin helg

MayM sa...

Så hyggelig beskjed å få. det gir trygghet å vite atdet ikke er stor forandring. Du vet fra før hva jeg mener om din måte å takle denne situajonen på. Jeg er stum av beundring.

Hanne sa...

Å, så godt å lese at det ikke har blitt verre. Så håper jeg du fortsetter å nyte sommeren, bærene (nam, det ser så godt ut), håndarbeid og familien.

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Joda her nytes sommeren i fulle drag. Ikke vanskelig å takle sykdom og slikt når en har det bra...