tirsdag, september 08, 2009

Ny arbeidsplass.


Da er jeg endelig ferdig med å rydde på arbeidsrommet. Det skal bli godt å komme igang med alt jeg nå har opparbeidet av inspirasjon etter all ryddingen. Det er utrolig så fristende det er å gå igang med alt mulig når en rydder.
Det lille bordet ved siden av symaskinsbordet har mannen min satt opp. Egentlig hadde vi et stort bord der, men det ble stadig vekk brukt som lager og var aldri ledig til å jobbe på, så da var det bedre å få opp et mindre bord som ikke tar så stor plass og som likevel er stort nok til å skjære stoffer til lappesøm ol.
Under bordet har forøvrig hunden funnet seg fast plass når jeg syr eller er på data der inne.

Denne skuffereolen monterte min mann i går. Den er bare helt super med skuffer som kan åpnes fra begge sider. Den er nesten 180cm høy, så gjett om den rommer mye...Jeg har fyllt den med alt som har med stempling og scrapping å gjøre. Herlig å finne det en trenger akkurat når en trenger det. Ark, papp, stempler, kort, bakgrunner til scrapping...
Tusen takk min kjære for jobben du har gjort.

3 kommentarer:

LivM sa...

Ja dette ser da helt supert ut. Smarte løsninger!

Pinnepenn sa...

Så flott arbeidsrom, deilig å ha alt i ordnete former.

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Jeg blir like overasket hver gang jeg kommer inn på rommet fremdeles. Det er så uvant med det ryddige bordet og den ekstra gulvplassen. Herlig.