onsdag, august 15, 2007

Fremgang..Da er livet ferdig med båndene også. Litt pludrete å få båndene fine ialle hjørnene, men en får lønn for strevet om en gjør det litt nøyaktig. Var redd båndene skulle forskyve seg slik at det ble vridning, men det gikk helt fint. Livet er ikke dampet etter det var sydd, så det ser litt skukkete ut..

Livet sett bakfra. Synes det ser ut til å sitte bra på konfirmanten. Blir bare mer og mer fornøyd med fargen hun valgte. Brokaden er i ull/silke og er bare så flott!
Men her er det ikke noen grunn til å hvile på laubærne... Skoningen og stakken er påbegynt. Morsomt arbeid med denne drakten, men stakkers deg som vil sy en slik uten sømerfaring. Heftet som følger med er tydeligvis beregnet på at en vet en god del fra tidligere for mye er veldig kort forklart og endel er ikke engang tatt med... En kan gå i butikken og se i arbeidsboken deres, men det blir for tungvindt å fly til sentrum hver gang en lurer på noe. Arbeidsboken burde i såfall vært lagt ut på nettet slik at de som hadde kjøpt pakken kunne logge seg på der. Men har en sømerfaring, så går det veldig greit.

5 kommentarer:

LivM sa...

Spennende å følge med i fremgangen på drakten. Har sagt det før; du er suveren med symaskina. Fortsatt lykke til!

hobbyvenn sa...

Tusen takk livm. Synes jo det er morsomt med en utfordring også da..

Elin sa...

Kjempe flott, ser frem til å se den ferdig :D
Ha en kjempe flott dag :)

Virpi sa...

This looks amazing! Do you have patterns for these costumes somewhere or have you learned to sew these by yourself?

hobbyvenn sa...

Tusen takk elin. Den blir litt mer ferdig for hver dag, så det går fremover.

Yes virpi, I have bought a package with this national costume. It is a costume from the town where we live. And it is for my eldest daughter. She is going to use it in her confirmation next sunday.