søndag, august 12, 2007

Pågående prosjekter..

Etter omfattende leting fant jeg endelig igjen Birch sjalet jeg holder på med. Dette skal bli en julegave. Foreløpig har jeg brukt litt over 25g garn, så noe garn-slanke-prosjekt kan en ikke akkurat kalle det, men fint tror jeg det skal bli. Liker så godt sjal som begynner øverst, for da minker masketallet nedover og det blir færre masker når inspirasjonen minker. Passer meg utmerket.

Mitt neste prosjekt heter Jan. Han har jeg hatt et forhold til tidligere også, og likte han så godt at jeg måtte ha en omgang til... hehe.
Greit å ha et tv-strikk som er enkelt og greit. Jan er altså en kjole/tunika som jeg strikket til minstejenta i to rosafarger for lenge siden. Denne gan ble det blåfarger, og i et helt annet garn. Strikker i Tuva på pinne 4.

Dette er igrunnen ikke noe prosjekt. Måtte bare ha noe i hendene da vi kjørte til hytten på fredag, og tok det første og beste jeg fant. Litt bomullsgarn-rester blir med andre ord til en kopptue/kjøkkenklut. Ikke noe spennende med det, men greit strikk i bil og på ferge.

7 kommentarer:

hedvig sa...

Spennende prosjekter på gang! Du er flink som får ferdig ting, jeg er flinkere til å begynne på ting, jeg.....

Petunia sa...

Har du åtte armer eller??? så utrolig effektiv, men jeg trodde ikke du hadde hadde noen ufoer, men fikk alt unna!!! Var det deg jeg så stå strikkende (På noen sokker tror jeg) på busstoppet ved S-Hansen malinsbutikk for noe fredager siden kanskje??? Så mye som du klarer å lage så må du strikke i søvne også??? Det har jeg faktisk gjort - før jul sovnet jeg mens jeg holdt på med et strikkeprosjekt som måtte bli ferdig til jul og helst litt før siden det skulle sendes. Vet ikke hvor lenge jeg sov, men jeg hadde strikket et godt stykke og bare sluppet ned en maske som jeg fsket opp igjen... he he! Glad jeg var alene hjemme... eller hadde jeg blitt filmet og kommer på AFV ("morsomme" videoklipp på tv).
Angående Garnhuset, så har det de siste årene etter at den eldste generasjoen trakk seg ut, vært et deprimerende skue...Hadde jeg hatt "guts" skulle jeg jammen ha startet opp en skikkelig garn og hobbybutikk... Det trenger vi i Fana....

hobbyvenn sa...

Hehe, bare to armer her.. Har mye til overs av det meste jeg, men armene og bena er som normalen... Strikke i søvne har jeg ikke prøvd, kanskje det hadde vært noe. Kan du anbefale det altså?
Bare start garn/hobbybutikk du, kommer nok til å bli fast kunde jeg... Hadde jeg hatt bedre tid kunne jeg også tenkt meg det, men da ville jeg satset stort og sentralt. Desverre er det tiden som er første hindring her...

sipusa sa...

kjempenydelig sjal!!
Jeg også strikker på et tynt sjal og det er flott å se et som er kommet "litt" lengre...hehe jeg startet i dag;-) sånn at jeg vet litt hvordan det blir!

hobbyvenn sa...

Lykke til med sjalet sipusa. det er et koselig strikketøy, men jeg synes det er litt pludrete å strikke i det tynne garnet når jeg ser tv, så for meg er det et strikketøy jeg tar til når jeg slapper av innimellom alt annet...

Frk.Badegakk sa...

Det sjalet ser ut som litt_av_en_jobb!!!!
Gleder meg til å se det ferdig jah!

hobbyvenn sa...

Hehe, sjalet tar sin tid ja, men det er vel helst fordi jeg synes tråden er VELDIG tynn til pinne 4 og da blir det til at jeg strikker noe tregere enn vanlig... Dessuten har jeg jo *kremt* litt flere prosjekter på gang også da...