tirsdag, august 14, 2007

Vestlandsdrakten under produksjon.


Endelig er jeg kommet igang med drakten til konfirmanten vår. I går sydde jeg skjorten. Dvs foreløpig mangler det broderiene, de må jeg sy på senere. Her er det belegget på halsåpningen som er underveis.

I dag har jeg sydd livet. Dvs jeg er ikke riktig ferdig. Ble litt kort tid. Dette er delene ferdig klippet. Livet var påtegnet på det sorte stoffet, men måtte måles til før delene ble klippet ut og klippet i brokaden.Livet er sydd sammen, men nå kommer jobben med å sette på fløyelsbåndene. Den jobben vil nok ta sin tid er jeg redd...det finnes mange hjørner på livet, og alle skal ha en fin brett midt i hjørnet. Det er dette som kommer til å ta sin tid. Er nok litt pirkete av meg, så her skal hjørne og brett være vinkelrett takk... Jaja, koselig arbeid er det nå i allefall.

3 kommentarer:

Anita sa...

Bunaden blir nok fin, gleder meg til og se den ferdig.

Petunia sa...

Du slutter aldri å imponere! Alt du kan! Tror jeg har lært deg litt å kjenne nå!!! I tillegg til vestlandsdrakten ( som nesten tar all tid) holder du på med tre forskjellige andre prosjekter - minst!!! Sitter nå her på PC,en jeg...tidlig en onsdagsmorgen. Ingen avis i dag, så jeg surfer litt her før jobb!!! Ha en fin dag og som du ser ut av vinduet... fint håndarbeidsvær!!!

hobbyvenn sa...

Tusen takk anita. Gleder meg til bunaden blir ferdig jeg også...
Og petunia, jeg har allerede vært en tur ute med jentene. En på rideleir og en på sfo. Været var det man kan kalle drittvær ja, men det er jo koselig inne da. Skal kose meg de neste fire timene før jeg må ut på henterunde igjen. Minstemann har lært seg til å gjøre andre ting disse dagene. Se på den syingen til mamma er hvertfall kjedelig....