tirsdag, august 21, 2007

Lille postbud kom på besøk...


For tiden har vi enten-eller-post. Dvs at noen dager er det ikke post i det hele tatt, og andre dager er postkassen full... Lurer litt på om postmannen hopper over dette nabolaget noen dager. I dag var hvertfall post-dagen her, så da kom det masse kjekt (ja, også noen regninger også da...). Kreative kvinner liker jeg veldig godt, og det har jeg rukket å kikke litt i også. Ikke det aller beste nummeret etter min mening denne gang, men det kommer nok mye fint i senere nummre. Jeg har sydd en god del av det som har vært i bladet tidligere, så dette er et flott blad etter min smak. Quiltemagasinet har jeg ikke åpnet ennå, det skal jeg kose meg med når jeg er ferdig på dataen i kveld.


Alt om Håndarbeide er nok mitt favorittblad. Jeg har abonnert på det i utrolig mange år, og blir visst aldri lei. Alltid noe kjekt å finne her.
Pandurokatalogen kom også i dag, men den er også uåpnet foreløpig. Blir som oftest litt dyrt når den kommer, så kanskje den burde forbli uåpnet...... Åneida, den blir nok sjekket i løpet av kvelden slik som bladene.

2 kommentarer:

Elin/Elin.71 sa...

Å så snill postmann du har som kommer med så mange kjekke blader :D
Ha ein kjempe koselige kveld :)

hobbyvenn sa...

snill og snill, noe av dette har nok ventet en dag eller to vil jeg tro... Tror nok de har litt problemer med bud-dekkningen og så hopper de over oss en dag i ny og ne... Men ekstra stas når det kommer så mye selvsagt!