tirsdag, august 28, 2007

Konfirmasjonen!

Konfirmasjonen og festen etterpå gikk som en drøm! Her er bilde av konfirmanten sammen med prest og kateket. To fantastisk flotte mennesker som har gjort konfirmasjonstiden for eldstemann til et godt minne fra en spennende tid.Bordkortene som jeg laget til festen. Kanskje ikke så spennede, men de passet fint inn i farger og stil til lokalet vi hadde bestillt. Samme motiv og farger var også valgt til invitasjonene.

Lokalet vi hadde leid heter "Sommerhagen" og er på Nordås, hos Fana Catering. Et flott lokale som passer ypperlig til slike anledninger. For barna så var det speiltaket som fikk den store oppmerksomheten den første timen. Tror aldri jeg har sett minstemann le så lenge over samme ting som da han oppdaget seg selv og alle andre som stod opp ned i taket... (Speiltaket er bare over en liten del av taket altså...)


Dette er fra den delen av lokalet der bordet var satt opp og der det var dekket til koldtbord. Alt er så smakfullt innredet og lekkert. Og maten er et kapittel for seg selv. Utrolig god mat, og med en service som er ypperlig.Konfirmanten gjør et forsøk på å ta toppen på kransekaken. Det klarte hun fint.

Og kokken som kom innom oss med gjevne mellomrom regnet fort ut at konfirmanten ville bli gift når hun var 30år, og få to barn.... greit å vite når vi skal planlegge neste fest der oppe, hihi..
Tenk at dette lille "noret" er blitt til....

..... denne unge damen! Her ser dere forresten hele Vestlandsdrakten helt tydelig. Hun fikk forøvrig veldig mye skryt for drakten og var veldig fornøyd selv også.

8 kommentarer:

Elin sa...

Wow så flott kjolen ble, du har vært kjempe dyktig :D

hobbyvenn sa...

Tusen takk elin. Koselig du tittet innom.

Petunia sa...

Gratulerer til konfirmanten og vel overstått! Det er kjekt når det står på, men hvor godt det er når det er over!!! Lenge til neste mann skal i ilden da? Vi har hatt to konfirmasjoner, men nå er det pause på 6 år! Får tid til å summe oss da! Flott konfirmant i flott Vestlandsdrakt!!!

hobbyvenn sa...

Vi har 4 års pause til nestemann, og så 2 år etter der kommer minstemann. Men *kremt, kremt* det er nok noen andre jubileum som skal feires innen neste konfirmasjon....

lise sa...

Det var en flott konfirmant! Ekstra stas å ha laget drakten selv da (sikkert, jeg hadde aldri turd...).

amylin sa...

Så flott bunad. Må si jeg er imponert over arbeidet ditt. Gratulerer med konfirmanten.

rigmor sa...

Vel overstått konfirmasjon.Så nydelig bunad konfirmanten har!

hobbyvenn sa...

Tusen takk enda en gang. Joda konfirmanten var svært fornøyd med dagen, og veldig glad hun hadde valgt akkurat Vestlandsdrakten som sin bunad. Dette blir nok et plagg hun kan bruke til mange anlednin ger i årene som kommer.