tirsdag, januar 15, 2008

Alonger i løpet av året..

PROJOs sokke-along 2008


Dette er en av alle alongene jeg er med på dette året. Er redd det kommer flere. Sokkene for januar er snart ferdig, så da viser jeg de heller da. Sokkealongen er organisert slik at vi får to sokkemønstre annen hver måned, så kan vi bestemme selv om vi vil strikke begge parene eller bare det ene i løpet av de to månedene. Veldig greit synes jeg, da kan en lettere rekke over det en skal ha ferdig.


PROJOs sjal-along 2008


Dette er en annen... Sjal-alongen går over lang tid, så der får vi ikke nytt mønster før i mai. Veldig greit så rekker en å bli ferdig før neste oppgave i stedenfor å produsere ufoer..

9 kommentarer:

Petunia sa...

Har ikke meldt meg på noen alonger enda. Lider litt av håndarbeidsvegring... kommer liksom ikke i gang med noe..:(
Det må være greit å ha en størrelse på hunden hvor man kan putte den opp i en sekk hvis det skulle skje noe på fjelltur eller lignende. Dess eldre jeg blir, dess mer tenker jeg på det... Blir ikke akkurat sprekere med årene jeg heller;)

Beyla sa...

Neida, 200gr Dalegarn Ara og 500gr viking snorre.. er jo tykt garn alt sammen, og når man kan oppskriftene utenat så går det jo fort! irriterende å gå tom før settet med lue+pulsvanter+smetteskjerf var ferdig, så skal til hammerfest imorgen og håååper å få tak i mer i samme farge!

sipusa sa...

Aha....jeg trodde det var ny sokkeoppskrift hver måned jeg...men da tar jeg ekstraoppskrifta for februar for nå har jeg store planer om å ha 12 par sokker å gi bort i løpet av året;-)

Takk for opplysning!! Jeg buuurde jo visst dette fra før...*rødme*

hobbyvenn sa...

Petunia: du kan trygt melde deg på alongene på Projo for der er de ikke streng i det hele tatt. Bare snakk om å kose seg med de mønstrene en vil. Og jada, det er greit med en hundestørrelse en kan ta under armen eller i sekken. Hun sitter forresten i sykkelkurven når vi er på sykkeltur og det er litt langt hjem igjen. Er litt redd for å slite henne ut...
Beyla: Utrolig kjapt i allefall vil nå jeg si. Lykke til med garnjakten.
sipusa: på Projo er det to sokkeoppskrifter annen hver måned, så totalt blir det 12 par i løpet av et år. Men er det på HB du er med så er det et par hver måned (og et ekstrapar også hver måned muligens?).

Bonkjærringa sa...

Det er gøy med alonger. Jeg har også meldt meg på en del.

Petunia sa...

Bare innom for å ønske deg en riktig god helg:)

Berit sa...

Sikkert kjekt med hobbyalonger, har aldri vært med...
har liksom så mye jeg holder på med at jeg rekker ike mer.

Såg du hadde sydd mobilveske, og det skal jeg også gjøre til tvillingene. Litt av en pris det var på de små veskene hos Chlas Olsen, derfor får jeg svinge i sammen noen selv.

Ha en fin helg!!

LilleBlå sa...

Jeg har ikke meldt meg på så mye jeg heller, bortsett fra sjal-alongen på Projo. Men den fristet meg med sine laaange frister, så da er det en mulighet for at man blir ferdig også! *thi-hi*
Ha en feiende flott helg!

hobbyvenn sa...

jeg synes alonger er kjekt. Blir så inspirert til å strikke alt det fine som finnes. Er vi flere som strikker sammen så er det lettere å holde fokus på en tilng av gangen.