tirsdag, januar 22, 2008

Hundegenseren ferdig.


Dette var et kjapt og greit arbeid. Hundegenseren er ferdig. Litt stripete og rar, men jeg regner ikke med at dette blir et voldsomt mye brukt plagg heller da... Blir vel bare eldstejenta som kommer til å bruke den på hunden.. Øverst på genseren, etter halsen, har jeg fellt og lagt opp to masket slik at det ble et hull til evt lenke om hun skal gå i bånd.

Vet ikke helt om mottakeren ser så veldig begeistret ut... Men i morges da jeg skulle prøve den på henne var det ganske kaldt og hun er nyklippet, så den krigsdansen jeg hadde ventet uteble. Hun gikk ganske raskt å la seg før jeg rakk å ta genseren av. Kanskje ullgenser er litt greit når en er nyklippet midt på vinteren...


Mønster: Drops design
Garn: Alfa og Fritidsgarn
Pinner: Nr 7

6 kommentarer:

Heklejenta/Berit sa...

Genseren ble fin den, hun er så søt at :) Synes de ser litt morsomme ut i genser. Og jeg kjenner det igjen på vår hund, halen stod ikke akkurat rett opp når genseren kom på, halen som normalt krøller seg sånn at en nesten skal tro den skal knekke. Men nå genseren kom på ble den ganske slapp gitt, iallfall med en gang, litt usikker på hva som egentlig skjedde :)

Renate sa...

Hi-hi, så utrolig søt! :) Sånn kanskje jeg skulle strikket til vår hund også... meeen spørs om hun hadde vært like rolig da ;)
Hvor finner man mønstret til denne?
tro om det finnes til litt større hund.
Ha en fin tirsdag :)

trulte sa...

Du verden så fin den ble. Varm og god i det kjølige været.

sipusa sa...

Hehe, genseren ble søt den da!
Og hvis hunden synes den er ok, da er den nok det:-D

Elin sa...

Kjempe flott genser, hun ble jo heilt herlige i den :D

hobbyvenn sa...

Hehe, at halen henger ned har ikke noe med genseren å gjøre. Hun ble ganske enkelt snurt fordi jeg ba henne stå iro på gulvet og ikke komme løpende til meg som prøvde å få tatt et bilde av henne... Hun toro jo hun er familiens midtpunkt (ja det er hun jo som oftest også da) så da er det ikke så populært å bli avvist... halem kom raskt opp igjen etterpå.