lørdag, januar 05, 2008

Julen er over for denne gang..


Da er sokkealongen på Projo igang igjen, og jeg er med.. Dette er januarsokkene som er underveis. Ikke lett å se mønsteret siden garnet er så fargerikt.. Garnet fikk jeg av hemmelig julevenn i desember.
Husker du de sorte og hvite sokkene jeg fikk i hemmelig venn-gave? Vel, de har vært ferdig en stund og jeg har også tatt bilde av de flere ganger, men ikke ### om jeg klarer å få de lagt inn her... Kamera tuller for tiden, og noen ganger sluker det bildene. Bl.a disse sokkene forsvinner hver gang! Skal få sjekket kamera og så legge de inn en annen gang. Sokkene er imidlertid i bruk allerede. Minstejenta fikk sort tights og sølv/sort tunika av mormor og morfar til jul og mente disse sokkene var et "must" til antrekket når hun skulle på skolen og vise seg fram..


I går ryddet vi bort julen her i huset. Litt trist, men deilig også. Alt blir fryktelig mørkt når julestjerner, staker og juletre blir borte, men litt stearinlys hjelper jo på da..

Vi kjøpte 3 nye tepper til stuen i romjulen, men jeg hadde bestemt meg for ikke å legge de på før julen var ryddet bort så de kom på gulvet i går. Synes de var flotte til de lyse møblene.
Slutt på røde lys og blomster. Nå er det grønt og hvitt.
Jaja, ser det står en julestjerne i vinduet da, men de får nå være her så lenge de lever..

11 kommentarer:

LivM sa...

Det ser så koselig ut hos deg. Så lyst og pent!

trulte sa...

Virkelig koselig med lyse flotte farger. Du har et meget koselig hjem med masse pent.

Elisabeth sa...

Fine sokker som blir tryllet fram av garnet :) Og stuen din er jo bare lekker. Lys, fin og trivelig!

enaj sa...

Der blir flotte sokker af det garn.
Vi har pakket julen sammen i dag og jeg synes det er så dejligt, der blir ligesom mere luft i stuen når der ikke er nisser overalt;-)
Flotte tæpper du har fået.
Klem Jane

sipusa sa...

Skikkelig fint og julegledete garn du fikk!! Lykke til med sokkene, de blir nok flotte:-D

Berit sa...

Så koselig du har det!
Fine tepper også. Det er kjekt med noe nytt, da blir liksom det andre også nytt på en måte. Det blir luftigere når en har ryddet ut julen- men det er akuratt som det mangler noe- Heldig du som hadde de nye teppene å legge på.

Så fine de var de stemlene, har vært på utkikk etter lignende, men her har de ikke hatt inne. Får se i Stavanger er gang om de har der.
Flott skrin med farger.
Smart å ønske seg hobbyting når en holder på med forskjellig, da er det jo kjekt med det nyeste på den fronten.
Ha en fin helg.

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Legg merke til at det er stuen det er bilder av.. Den pusset vi opp i fjor, og er godt fornøyd. Verre er det med gangene i huset. De står for tur snart, må bare ordne et rom i kjelleren som barna skal bruke til vennerom...

Annika sa...

Vilket ljust och trevligt rum du har! Har också städat bort julen och jag kan tycka att det är skönt. Påminner om att snart är ljuset tillbaka.

Jättekul att sockorna kom till användning och med vilken fart du stickat färdigt dem!

Beyla sa...

Takk takk! Første genseren jeg har laget så litt knot er det jo men skit au. blir bedre neste gang! Hundegenser er nok slett ikke dumt, han stjeler alt han finner av ullplagg og bærer dem avsted til hula si (les: det mørke, kjølige lagringsrommet han elsker)

Anonym sa...

Hei,har kosa meg i timesvis og sett på bloggen din.Fikk den anbefalt av Bergittes hobbyblogg.D ser ut som du er like "julete" som meg.Bloggen din har litt for alle,er inponert visst du klarer å ha det så ryddig når du held på med så mykje kjekt.Blei fryktelig forelska i nissegnomane dine.Kjem nok til å vere innom bloggen din fleire ganger.

hobbyvenn sa...

Takk for koselige kommentarer. Og veldig kjekt at dere tittet innom bloggen min! Blir så glad for besøk, og enda mer glad når der ligger kommentarer.