fredag, januar 11, 2008

Fotballteppe til en fotballgutt!


Har hatt problemer med kamera, så det har ikke blitt noen oppdateringer i det siste. Nå har imidlertid min kjære fikset det problemet, så her er vi igang igjen.
Siden sist har jeg bl.a laget et teppe til en av mine nevøer. Dette bildet er fra planleggingsstadiet. Idèen hentet jeg fra boken "Lappeteknikkens ABC" av Helle C. E. Løvenskiold.

Ja, siden kamera hadde hikke noen dager så blir det bare bilder fra det ferdige teppet. I midten er det lapper som er skåret ut av et stoff med gamle avisutklipp. Bl.a annonser for "Haarklipp til kr 1,-"

Den unge herren på 11år er Brann-fan (selvsagt!) og Liverpool-fan. Dermed laget jeg noen lapper med disse lagenes logoer i to hjørner, og bilde av fotballaget til min nevø (han er selvsagt med på bildet) og et bilde av Brannlaget i de andre to hjørnene.
Den ytterste rammen består av et fotballstoff fra Spar Kjøp.
Minstemann her i huset fabler allerede om et tilsvarende teppe, bare med biler... Jaja, det får bli et prosjekt til 10årsdagen hans kanskje. Foreløpig har jeg et teppe til storebroren til min nevø som skal lages.
Kjekt når mammaen liker slike ting som kan lages, for da kan jeg kose meg med slike prosjekter samtidig som jeg lager en gave.

7 kommentarer:

malla-b sa...

Kjempeflott teppe.

Renate sa...

Så tøft det ble!
Så ble jeg litt nysgjerrig på hvordan du fikk sydd på bildet av fotballaget, finnes det som "stoff-lapp" eller har du gjort noe annet lurt?

Lillesøster sa...

Hallo kjære, flinke søster!

Teppe varen knall suksess!!! Du er så utrolig flink at jeg fikk tårer i øynene når han pakket det opp i går. Tusen, tusen takk!!

Elsker deg!

Stor klem fra lillesøster

sipusa sa...

For et flott teppe!
veldig stilig å få se noe av arbeidet som ligger bak også.
Og så deilig for deg å ha kamera igjen:-) vet hvordan det der kjennes...

hobbyvenn sa...

Tusen takk.
Bildene som er på teppet er laget på dataen. Kjøper ark som kan brukes i vanlige skrivere. Så velger du det bildet du vil bruke fra dine egne bilder på dataen, skriver de ut, klipper evt ut motivet, og stryker det på stoffet. Enkelt og veldig tøft. Arkene finnes i pakker på 10, og koster ikke all verden.

Renate sa...

Så lurt! :)
Takk for info

hobbyvenn sa...

Pakkene kan f.eks kjøpes på Clas Ohlson..