fredag, januar 25, 2008

En bil-kunstner i familien..


Minstemann blir aldri lei av biler.. Han har vært slik siden han var helt liten. Et av de første ordene han lærte å si var "bil". Og når han (og de andre) fikk beskjed i barnahagen om å tegne f.eks sauer, tegnet han biler..
Da de nå i tredje klasse skulle lage seg en bok om dyr, laget han en bok om biler... (Men med litt press kan han nå skrive/tegne om andre ting.)
Men biltegninger har vi altså uttallige mengder av.. Dette er de siste vi har fått i løpet av gårsdagen...


De første årene var tegningene ganske enkle, men nå ser vi at det kommer flere og flere detaljer. Dette er trailere som er dekorert med sol og fjell...

...og her er det snakk om arbeidsbiler. En kan jo se at han følger med på veiarbeid rundt omkring.. NCC er ofte representert på tegningene etter at de begynte med veiarbeid på veien mellom oss og hytten..
Bossbilen nederst er også et yndet tegneobjekt.

4 kommentarer:

Lillesøster sa...

Så fine tegninger han lager!
Kunstneren vår i familien ;)
Du kan bare si til han at tante vikke ønsker en slik tegning å henge opp på veggen!!

Ha en fin helg.

Klem fra lillesøster

hobbyvenn sa...

Det ønsket kan du komme til å angre på...*gliser* Han produserer i mengdevis... Og blir nok glad når han får meldingen.

Marita sa...

Herlige tegninger. Mine barn har hver sine permer fulle av tegninger opp igjennom, en skatt de skal få tilbake når de er voksne (nå ennå synes de bare det er teit, så jeg gjemmer dem)

hobbyvenn sa...

Her limer vi inn tegninger i albumene deres, og i dagbøkene deres som jeg skriver i innimellom. Men med det produksjonsnivået han har, så blir det nok litt i overkant av hva vi kan ta vare på over lengre tid..