onsdag, januar 30, 2008

Zita har fått frakk.


Eldstejenta skal ha hunden med seg på fjelltur på torsdag, så da fant vi ut at hun skulle hatt en "frakk" så hun ikke ble så våt og kald. Sludd og våt bakke er ganske kaldt også for en forholdsvis kortklippet puddel...
Dermed ble frakken sydd, og den passet veldig bra.


Mønsteret er fra Stoff og Stil og det samme er stoffet. Jeg valgte å sy på rikelig med refleks for det er utrolig så vanskelig det er å se en mørk hund nå når det er så mørkt ute.
Lommen på siden og D-kroken er nok mest til pynt, men en kan jo stappe noen poser oppi der før en går tur...
6 kommentarer:

Anki sa...

Så skjønn Zita var i frakk. Hadde nok aldri gått med min Carmen... Viktig å ha godt med refleks!

Heklejenta/Berit sa...

Så skjønn Zita ble med frakk :) Tenker hun gleder seg til tur, tenk at hun skal få være med på fjelltur. Veldig viktig med refleks. Jeg har hatt hunden omtrent rett ved siden av meg uten å se den i mørket, de forsvinner jo helt så mørke som de er.

Josefine (HB) sa...

Så flott ei dame ! Ser ganske stolt ut ! :)

Hannesol sa...

Kjempefin frakk med fine detaljer, smart med refleks! Doggen her ville nok blitt altfor varm i en sånn, men det hadde vært kjekt å slippe alt rusk og rask i pelsen når vi kommer inn igjen...

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Tror den som er aller mest stolt er nok eldstejenta... Endelig har hun fått mammaen til å sy hundefrakk.. Men ingen tvil om at hunden liker varmen den gir heller. Passet jo bra at det snødde i går da hun testet den.. I dag er det meldt et forferdelig vær, så det spørs om det blir noen fjelltur på jenten og hunden.. (fjelltur med valgfaggruppen i dag)

Elin sa...

Kjempe stillig jakke du har laget til hunden, jeg kjøpt mønsteret selv i fjor. :)