tirsdag, oktober 06, 2009

Høst-teppet.


Jada, jeg vet at Oktober er ufomåned, og at jeg da skal bruke tiden på det. Men dette teppet strikket jeg på rett før vi reiste til Oslo, men glemte å blogge fremgangen.
Jeg synes fremdeles det er kjekt å strikke rutene, og er kjempefornøyd med fargene. Hadde jeg tatt dagen i dag som inspirasjon så skulle nok teppet gått i grått, grått og grått. Ute plaskregner det og tåken ligger tett nedpå bakken, men nettopp slike dager er det så flott å kunne ta frem en slik fargeklatt. Nå består teppet av 5 x 5 ruter, og det er selvsagt bare en brøkdel av det som er nødvendig. Når bare alle ufoene er ferdig skal jeg kose meg videre med dette for dette er vrkelig et kose-strikketøy.

6 kommentarer:

Wenche/chawo sa...

For et flott teppe du lager,nydelige farger i det.Ha en flott kveld.

2ne sa...

Tja når blir alle ufoene ferdig? Er vel meningen vi skal ha noen ufoer liggende tenker jeg. Pøsende regn har det vært her i hele dag også. Ha en fin dag :-)

Pinnepenn sa...

Så fint teppe. :)

Turid sa...

Det blir veldig fint og skjønner godt at du koser deg med det.

Maibritt sa...

Hei på deg og takk for sist, og for koselige ord i bloggen min. Jeg synes det var kjempehyggelig å få treffe deg, og bli litt bedre kjent. Ikke minst å få et navn å forholde meg til :D Det teppet ditt blir nydelig, herlige ferger du har valgt. Gleder meg til å se det ferdig. Klemz

Elisabeth sa...

Det ser deilig ut, og teppet har fine farger som passer til høsten. Blir jo litt lei av det grå utenfor og da er det fint med litt farger....