tirsdag, oktober 06, 2009

Tur til Oslo.


I helgen har vi vært en tur til Østlandet.
Vi kjørte med bil, så det bel god tid til å kose seg med strikketøyet (ja ikke for min kjære da, men han storkoser seg med å kjøre..)
Jeg fant ut at det ble vanskelig å strikke på ufoene underveis (mange unskyldninger for å begynne på noe nytt...), så jeg beynte på en julegave.


Turen ble en flott opplevelse av norsk natur. Vi hadde nydelig vær hele veien nedover. Her er vi kommet nesten frem der vi skulle overnatte første natt. Da var klokken nærmere 19, og vi hadde solnedgang bak oss og en nydelig, stor måne i front av bilen.

Målet med første del av turen var et strikketreff hos Projo på Skarnes (ja mannen min deltok ikke der altså).
Det ble en koselig og minnerik dag sammen med 17 - 20 andre strikkedamer. Alle pratet og koste seg som om vi var gamle kjennte, men det var bare noen få som hadde truffet hverandre før. Herlig mat fikk vi også, og en tur i Projo-butikken måtte vi jo også selvsagt. Mine kjøp kommer i eget innlegg.. '
Det er rart hvor fort en dag kan gå, men vi var altså sammen fra klokken 10 til 16 da jeg gikk (og da satt alle de andre damene der fremdeles) og det føltes som om vi hadde vært der et par timer... Alle timene gikk praten om strikketøy, garn og mønster. Merkelig, skulle tro det kunne blitt kjedelig, men emnet er tydeligvis utømmelig for slike som oss... Tusen takk til MayM og hennes medhjelpere for en super dag.

Etter strikketreffet kjørt vi til Asker, der vi hadde bestillt hotellrom.
Søndagen var vi sammen med gode venner. Og gikk praten i ett på strikketreffet, så er ikke vi 4 noe dårligere til å prate når vi treffes... Det er så koselig med venner som en kan slappe av sammen med og prate om alt og ingenting. Tusen takk for en koselig dag sammen med dere L&G og takk også for herlig mat. Smaken av karamellpuddingen drømmer vi om fremdeles. Det bel langt på natt før vi kom oss hjem til hotellet, men slik er det når herskapet har lakenskrekk og gjestene ikke har vett til å gå...


Mandag var det på tide å kjøre vestover igjen.. Dagen opprant med strålende sol så vi fikk en flott tur. Dette bildet er tatt rett mot solen så det ble mørkt, men flott er det uansett.


Vi kjørte over Hemsedalsfjellet og det ble en flott opplevelse. Det var høst da vi begynte på oppkjøringen, men ble til full vinter på toppen. Veiene var bare så det var ingen problemer med kjøringen. På toppen av Hemsedalsfjellet kjørte vi i snøbyger, men ellers av veien var det opphold og sol.Nesten nede kom høsten frem igjen. Flotte høstfarger mot det hvite på fjellene.Høsten er vakker når solen skinner.

Til nærmere vestlandet vi kom, til gråere ble det. Og innen vi var kommet hjem så regnet det tett....

Alt i alt en flott tur som har gitt oss masse energi og opplevelser for lang tid fremover.

3 kommentarer:

dorthe sa...

Så flotte bilder og alt du er igang med. Ja det er ikke lett dette med ufoer:) Ha en fin kveld:)

MayM sa...

Så flott tur dere har hatt over fjellet. Vakker natur i Norge, det r helt sikket. Takk for en meget hyggelig dag også på strikketreffet. Da var SÅ koselig å møte deg igjen. Håper du tar turen neste gang også :)

Rigmor sa...

Takk for sist. Koselig å treffe deg og alle de andre ! Godt dere kom velberget hjem igjen, kan jo være så ymse veiføre på denne tiden av året, ser av bildene at dere har hatt fin tur. Ha en fin dag.