tirsdag, oktober 20, 2009

Fremgang, om enn noe tregt.


Det er fremgang å spore på åuddelsokkene. Det noe tregt synes jeg, men det går nå hvertfall fremover... Jeg er ferdig med hælene og har såvist beynt på selve foten.
Siden jeg strikker de på to rundpinner så blir hvertfall begge sokkene ferdig samtidig, og det er jo kjekt. Satser på å bli ferdig i løpet av noen dager.
Ufomåneden går veldig fort mot slutten, men det er da enda en tid til å få ferdig noen produkter. Og skulle jeg ikke rekke alt så har de på Projo snakket om ny ufomåned over nyttår, så da skulle det jo være håp uansett. (Og eh, god tid til å lage noen flere ufoer..)

8 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Så fine de sokkene kommer til å bli! Har du puddel, siden du strikker sånne sokker:-)? Flotte farger du bruker i dem.
Tipper guttungen kommer til å elske den pysjen - du er veldig kreativ:-) Og så mange sokker du har fått strikket? Har du turbo på pinnene dine? Jeg synes jeg får altfor lite strikket for tiden, den hersens jobben må jeg jo også gå på... :-P
Ha en fin dag!

MayM sa...

De blir nok flotte disse puddelsokkene dine. Veldig artig møænster. Har du laget det selv ?

hobbyvenn sa...

Tusen takk begge to. Ja, vi har puddel Bitt@mi. En søt sort mellompuddel.
Og ja, MayM, jeg har laget mønsteret selv. Dvs, puddelen fant jeg en gang på nettet et sted, men har forandret litt her og der på den. Resten av sokkene ble til mens jeg strikket det første paret.

dorthe sa...

Smarte sokker:) Veldig morsomt mønster:)

Strikkelitol sa...

Hvordan strikker du sokker på to rundpinner mon tro? Det er spennende å lese bloggen din forresten, alltid noe kreativt og nytt :o)

hobbyvenn sa...

Tusen takk. Sokker på 2 rundpinner kan du lære på denne linken. Grei video viser hvordan det gjøres: http://www.knittinghelp.com/videos/advanced-techniques
Det finnes mange linker, men det var denne jeg kom på akkurat nå hvertfall. Lykke til.

Bitt@mi sa...

Du har fått en utfordring fra meg:-)

Hilde s Blogger sa...

kjempe fine sokker ! jeg ønsker meg =D