søndag, oktober 11, 2009

Høstferie.


Denne uken har det vært høstferie på vestlandet. Vi var på hytten fra onsdag til i dag. Det er deilig med lange late morgener og rolige dager sammen med familien.
Vi har igrunnen ikke gjort så mye fornuftig, bare slappet av og kost oss slik en ferie skal være. Fredag var vi en tur på "shopping" på Stord. Barna skulle ha et og annet nytt innen klesveien og så måtte vi jo innom diverse "hobby"butikker da. Jeg kjøpte et par nye stempler, og eh *kremt* noen nøster garn som du ser...
Egentlig var det jentene som falt for garnet og kjøpte seg noen nøster til å hekle pannebånd av, men siden jeg ikke hadde prøvd garnet før så måtte jeg jo handle jeg også...
Dette er Viking Sportsragg. Raggegarn får meg egentlig til å fryse på ryggen. Minner meg om stive garn som er ufyselig å strikke med, men dette garnet kjennes mykt og godt ut. Aner ikke hvordan det er å strikke med.
Barna valgte seg noen favorittfarger som de ønsker sokker i, men de blir ikke strikket enda.

5 kommentarer:

LivM sa...

Mer garn??? Jeg synes jeg ser det store lageret ditt. Men så lager du mye flott av det også!

Wenche/chawo sa...

Jeg er heller ikke så glad i raggegarn,men har prøvd Viking Sportsragg.Syntes det var greit å strikke med og resultatet ble mykt og godt.

Nena sa...

Spennende med nytt garn! Høstteppet ditt blir nydelig - herlige farger =) Ønsker deg en fin søndagskveld!

Tante Grusom's Manier sa...

Jeg kan anbefale dette Viking Sportsragg til sokker og votter.Det er ikke slik som det var i gamledager stivt og ekkelt.Har fått bestilling på 2 par sokker av det garnet som jeg holder på med nå.

Bitt@mi sa...

Mere garn klinger himmelsk i mine ører:-) Har prøvd Viking Raggegarn, og det er ikke som annet raggegarn. Mye mykere... Men kun 60 % ull. Jeg har sokker i sånt garn, og det er gode å ha på:-)
FLotte babyklær du har fått ferdig! Jeg er så misunnelig på at UFO'en bare hagler inn her:-D
Nå må jeg komme meg hjem og fortsette på kjolen!!!!