tirsdag, oktober 06, 2009

Mer garn?


På strikketreffet til Projo fikk alle sammen en stor pose med masse spennende oppi.
Her var der caps, t-skjorte, nål, lite heklesett som skulle bli en grønnsak, bambuspinner, garn.... Masse spennende med andre ord.
Som om ikke det var nok, så måtte vi selvsagt en tur i Projo-butikken. Der var det så mange fristelser at en kunne tippe over når som helst. Det er noe helt annet å få lov å kjenne på et garnnøste enn å bare se det på nettet. Etter masse "kjenning" ble disse hespene med meg hjem... 3 herlige Malabrigo sokkegarn....

...og disse... 4 nøster Sterk. Et herligt og mykt sokkegarn med alpakka...


...og dette. En hespe Zen. Det har jeg strikket sokker av før, bare i rosafarger (Puddelsokkene)....og disse. Til mitt forsvar så er dette faktisk premier jeg vant under lotteriet på lørdagen, så her er jeg helt uskyldig... En hespe Hifa-garn, og et nøste perlegarn. Sistnevnte har jeg aldri hørt om, men det er faktisk tredd masse små perler inn på den hvite tråden. Skal bli spennende å prøve det ut, men først er det altså ufoer som gjelder...1 kommentar:

LivM sa...

Takk for hyggelig samvær. Det var så koselig å få hilse på deg. Ser du har forsynt deg godt i butikken, og det skjønner jeg godt så mye lekkert garn som det var der! Håper vi kan gjenta treffet en gang senere.Ufoene får nok fart på seg nå når du først har fått dem opp av korga! Lykke til!