tirsdag, september 28, 2010

Fine dager.


Denne helgen har vi vært på en kjempekoselig tur til slekten i Rogaland.
Vi bevilget oss jobb-/skolefri både fredag og mandag, så da fikk en langhelg sammen med familien. Været var også med oss, så dette ble en deilig ferie.
Jeg merker lite til kurene foreløpig og er i god form. Virkningen av hyperpillene er over for mange dager siden, så nattesøvnen er absolutt tilbake. Men strikkekroken er blitt så koselig så jeg gleder meg til neste omgang med "hyperpiller", hehe. Det er nesten så jeg kunne tenke meg en slik strikkestund hver natt... men da måtte jeg jo være våken da...Bivirkningene jeg var så plaget med i vinter er ikke mye fremtredende foreløpig. Slimhinnene er såre som vanlig, men det er ikke noe problem. Det aller beste er at jeg ikke har fått feber eller væske i kroppen enda. Det hadde jeg fra første kur i vinter nemlig.
Bildene er tatt på hjemturen i går. Et fantastisk vær, og en utrolig flott solnedgang hjemover!

3 kommentarer:

strikkefrua Elin sa...

Så nydelige bilder du har tatt. Kjenner stemningen helt ned i lilletåa her jeg sitter. Godt med en slik familiehelg iblant.
Nydelig prematurstrikk også. Tenkte jeg skulle gjort noe slikt jeg også, men har ikke helt funnet noen god oppskrift. Men her fikk jeg da hvertfall en liten pekepinn om hvor stor en slik sokk skal være. Det er så mye mindre enn en skulle tro.

dorthe sa...

Så mange fine bilder og du verden så mange luer og sko du har strikket:) Du har virklig vært produktiv.

Guri sa...

Så utrolig flotte bilder!
Og prematur luene og sokkene var kjempesøte! Vet hva det vil si å ha prematurfødt barn, så at dette er kjærkomment der det havner er jeg helt sikker på!!!!