onsdag, september 15, 2010

Så er det påàn igjen - igjen...

Da er jeg igang med nye cellegift-kurer.
Dette har mannen min og jeg visst at jeg måtte igang med en stund nå.
De siste bildene viste at de to største flekkene på lungene hadde vokst tilbake til den størrelsen de hadde før de forrige kurene. I tillegg var det kommet 3 små nye flekker. Ikke helt som vi hadde ønsket selvsagt, men det er det ikke noe å gjøre noe med. Her er det bare snakk om å komme igang med behandlingene og tenke positivt.

Vi fikk vite det for ca 2 uker siden, men kuren ble utsatt til etter festen i helgen. Dermed ble heller ingen informert om dette før denne uken. Beklager til dere som fikk beskjed om at jeg skulle ta nye bilder, det var kun for å kjøpe oss litt mer tid slik at ikke festen skulle preges av kreft-prat. Ikke minst barna har gledet seg veldig til denne feiringen og jeg var redd det skulle bli for mye fokus på kreft og sykdom om alle visste det. Nå ble det bare kos og glede både for meg og de andre, akkurat slik vi håpte det skulle bli...

Første kur fikk jeg allerede på mandag.

I første omgang er det bare snakk om 2 kurer for å se hvordan kroppen reagerer. Dersom jeg får like mye væske i kroppen som sist, må jeg bytte kur for da mener legen det blir for stor belastning for kroppen.

Det rare er at de ved flere anledninger har opplevd at personer som reagerer på disse kurene slik som jg gjorde, kan oppleve å takle de bedre etter et opphold.

Foreløpig merker jeg ingenting og er i god form. Nå vet jeg også hva jeg går til og det er lettere da, både for meg og familien. Vi kan liksom innstille oss på det som venter. For kreft handler ikke bare om meg og mitt, men berører mange flere.

Det er igrunnen det som er det verste, det at jeg må belaste og påføre så mange andre så mye. Både bekymringer, ekstra-arbeid og slitasje....

Men for all del - her depper ingen!! Vi ser lyst på livet og koser oss sammen.Og strikketøyet er fremme som vanlig. Dette er sokker jeg lenge har hatt lyst å strikke. De ble minst like fine som jeg tenkte. Blir nok flere slike i løpet av vinteren vil jeg tro...
Mønsteret finnes i dette heftet. Jeg kjøpte det i fjor sommer da vi var på ferie, men har ikke kommet igang før nå.

Sokkene er strikket i Sisu (hvit) og Projo Merino Sock (sort) og pinne nr 3.

15 kommentarer:

lise sa...

Forbasket også. Jeg beundrer deg virkelig for det gode humøret - det gjør nok situasjonen lettere både for deg og for familien. Håper det går bedre og med færre bivirkninger denne gangen!

Xhantippe sa...

Kjempe flotte sokker det der. Jeg har selv heftet, men har ikke fått strikket noe derfra ennå.

sissels sa...

Å tenke jeg, på`n igjen ja! Æsj og æsj, fortsetter å lese og så ser jeg at du og resten av familien er så positive at en bare må bli det sammen med dere.
Jeg sier bare kos deg med strikkinga og du skal se det blir mange flotte prematur sokker og luer etterhvert.
Klem.

mimouna sa...

Håper virkelig at du tåler kurene bedre denne gangen. Trist å lese at flekkene har vokst igjen, samtidig som jeg bare må beundre deg for ståpåviljen din!

Veldig kjekt at selskapet ble så vellykket. Godt både å oppleve og å ta med seg som et minne videre.

Lykke til og klem.

Linda sa...

Håpar at det går betre denne gongen. Kreft e noko sjit. Godt å sjå at du er så positiv. Godt å ha strikketøyet då å kosa seg med. Flotte sokkar, det heftet har eg og. Og der er det masse fint inni. God betring :)

Bodil sa...

Beundrar pågangsmotet og humøret ditt :) Håper du tåler kurane bedre. Flott selskap, og mykje fint garn du fekk. Lukke til, og klem frå meg :)

Strikkelitol sa...

Det er godt å lese att dere er positive tross alt! Jeg ønsker deg masse lykke til! Så fine prematurluer du har strikka, jeg må bare bli ferdig med ett par ting her så skal jeg strikke noe prematurting jeg også. Flott tiltak!

Guri sa...

Jeg kan ikke si annet enn lykke til med behandlingen! Tenker på deg :) Klem :)

2ne sa...

Nydelige sokker du har strikket.
Jeg kan vel ikke annet enn å ønske deg god bedring og håpe på det beste. Krysser fingrene for deg og synes du her helt fantastisk. Ønsker deg en riktig god helg. Stooor KLEM

Lisbeth sa...

Jeg håper virkelig at det blir lettere for deg denne gangen.
Jeg må si at du tar dette på en måte som er helt utrolig, du har virkelig en beundringsverdig ståpåvilje.

Torild sa...

Hei hobbyvenn.Æsj.Så trist med en slik beskjed.Håper du tåler behandlingen bedre denne gangen.Beundrer din positive holdning.Lykke til. Man må jo bare bite tennene sammen,å tenke at dette klarer jeg.Tenker på deg.

StrikkePia sa...

Jeg beundrer stå på viljen din, ønsker deg alt mulig godt og sender deg mange varme tanker!!! :-) En god klem skal du også få. Skal tenke masse på deg.
Sokkene er fantastiske, de ble virkelig flotte. Borden er nydelig. :-)

strikkefrua Elin sa...

Og enda synes du synd på fillefingeren min. Den blir bra på no-time og etterlater ikke noe arr engang. Jeg ønsker deg masse lykke til og håper at kuren blir bedre denne gang.
Og ikke glem å ta mest hensyn til deg selv. Kos litt med frosken også, det gjør bare godt det:) Har han fått noe navn? Frosken til min datter heter edwart (etter han vampyren i twilight du vet)

Klemmer fra østlandet.

Ps. Nydelige sokker.

Petunia sa...

Du tenker nå alltid på andre. Selv om du er midt oppe i denne tøffe tiden, så går setter du eg selv til sde og tenker på andre. Du er et stort menneske og jeg er stum av beundring.

God klem fra hun oppe i fjellsiden;)

Anonym sa...

Hei, googlet sokker med brettekant og fant bloggen din! :)
Min mor som desverre gikk bort for litt over 1 mnd siden strikket slike sokker til oss ungene og jeg lurte derfor på om du kunne opplyse hvem som fører mønsteret til disse sokkene!

På forhånd takk for svar! :)
Hilsen Heidi