tirsdag, september 21, 2010

Kur 1, dag 8.


Da er jeg ferdig med kur 1.
I går fikk jeg dobbelkurene og dermed er første omgang ferdig. Dvs, det er nå liksom 2 uker før jeg er igang med kur 2 da, men nå er stoffene hvertfall inne i kroppen. '
Kjølevotter og sokker ble brukt denne gang også. Det er håp om mindre bivirkninger på negler, fingertupper og tær denne gang siden jeg kommer igang med detter kjøleutstyret med en gang denne gang. Og kjøler gjør det. Sokkene og vottene ligger i frysen og er iskalde når de taes på. Temmelig iskald følelse underveis, men etter 5-10 minutter begynner det å bli nokså levelig. Etter 20 min må de skiftes om de skal ha en avkjølende effekt under hele kuren.
Selve kurene tar 30 minutter + 1 time. I tillegg er det skylling med saltvann både før, under og etter kurene.
I går stillte jeg på avdelingen for blodprøver klokken 8, så legetime kl 9 (der alle blodprøver befant seg innenfor normalen) og kur kl 11. Jaja, kuren kom ikke igang før kl 11.45 da jeg var så "heldig" å få en av de heller overnøyaktige sykepleierne.
Eldstejenta var med på sykehuset denne gangen også. Veldig koselig med selskap. Og det blir en ordentlig prate/kose/ mor og datter-dag. Mye tull og tøys de timene vi sitter på avdelingen, men morro er det jo. '
Siden jeg sitter med fingrene begravd i store votter kan jeg ikke strikke heller så da er det godt å kunne prater i hel tiden.
Ingen feber eller frostrier denne gangen heller, det har jeg hatt etter hver behandling tidligere, så dette ser bra ut. Satser på færre bivirkninger denne gang. Det er jo lov å håpe...

14 kommentarer:

LivM sa...

Du er bare utrolig tapper! Riktig lykke til med kuren. Ja det må være utolig godt å ha noen sammen med seg. Når praten går så går jo tida litt fortere.

Berit sa...

Jeg krysser fingrene for at du slipper bivirkningene denne gangen! Lykke til! :)

medina sa...

TRasig at du måtte på'n igjen! Håper det går greit uten får mye plager. Klem:)

Guri sa...

Vondt å høre om alt du må igjennom. Ønsker deg fortsatt lykke til:) Tenker på deg :)

Tesha sa...

Ja, kjære deg - det er lov å håpe! Og akkurat det kan vi "hjelpe" deg med, alle sammen. Lykke til!

Linda sa...

Lukke til med kuren. Godt å haøyra at du ikkje vert so dårleg. Kjekt å ha nokon med seg og. Stå på.

MayM sa...

Lykketil med kuren . Håper virkelig du ikke får samme bivirkinger som forrige gangen. Skulle gjerne ha smakt den deilige eplekaken du haddebakt. Må prøve den oppskriften tror jeg.

Muffin sa...

Lykke til med kuren, håper virkelig du slipper unna uten bivirkninger.

sissels sa...

Du er bare så tøff altså.
Høres himla kaldt ut, men det er sikkert godt. Flott å kunne ha med seg datra slik at man har selskap så lenge man ikke får gjort noe annet.

2ne sa...

Ja, skjønner at du er ved godt mot og det har nok veldig mye å si. Krysser fingrene for at kuren blir lettere for deg denne gang. Ønsker deg en fin dag. KLEM

mimouna sa...

Håper virkelig at du slipper alle bivirkningene denne gangen.

Det som gjør at bloggen din er kjekk å lese til tross for sykdommen er innstillinge din. Du finner alltid noe positivt å glede deg over, selv når du er kjempedårlig og sliten. Et godt måltid, en liten gave, små hverdagslige ting som blir ekstra verdifulle i den situasjonen du er i. Vi som er så heldige å være friske kan lære mye av din måte å tenke på. Livet er jo her og nå, noen ganger er det lett å glemme. Selv de dårliste dagene har noe godt i seg hvis man bare prøver å finne det.

Ønsker deg noen gode dager fram til neste kur. Klem.

Rigmor sa...

Lykke til med kuren.Håper det går bra, og at du slipper alle bivirkningen.Litt av hvert du må igjennom,allikevel klarer du å være optimistisk. Imponerende. Ha eiså fin uke som du kan.

hobbyvenn sa...

Tusen takk for varme og gode kommentarer. Dere er så snille og støttende, TUSEN TAKK! Og det er alltid noe positivt om en barre kjenner etter, det er sant.

StrikkePia sa...

Ønsker deg masse lykke til, og håper du slipper unna bivirkninger. :-)
Tenker på deg.