torsdag, september 23, 2010

I nattens mulm og mørke...

Sorry, ingen bilder i dag. Kommer tilbake med det over helgen.

Formen er fin fremdeles. Jeg har nettopp vært gjennom "hyperpille-kuren" og det gikk som vanlig greit.
Etter dag8 av hver kur må jeg ta noen allergi/kortison-tabeletter (som som jeg blir så festlig trillrund i ansiktet av, og full i kledelige sorte og røde flekker samme sted..) som gir en merkelig bivirkning. Jeg trenger nemlig ikke så mye søvn de nettene jeg tar de. Og likevel er jeg våken på dagen.
Nå er det blitt en vane, og det er bare en liten ukes tid det pågår.
Til og begynne med ble det litt kjedelig å ligge i sengen i timesvis å vente på å sove. Ikke så lett å lese når min kjære skal på jobb, (og han bruker ikke hyperpiller helle da) så han trenger absolutt sin søvn. '
I vinter lå jeg derfor på et annet soverom disse nettene, og leste opptil flere bøker på de ukene kurene varte.
Men nå har jeg funnet på noe mye mer koselig. Jeg legger meg til vanlig tid, og sovner som oftest etter jeg har lest en halvtime. Så våkner jeg igjen etter ca en time, og da står jeg opp! Setter meg i en god stol, og finner frem strikketøyet. Utrolig koselig å sitte slik å strikke i stillheten faktisk. Ingen som helst dårlig samvittighet for hva som burde vært gjort, og ingen som venter på noe. Bare meg og strikketøyet, og evt radioen da.
I det siste har vi byttet rundt på noen møbler i huset, så nå har jeg rigget meg til med godstol i et rom like ved soverommet. Jammen ikke dumt. Kanskje jeg må snike meg inn der i løpet av dagen også... Hehe, det er lov å prøve seg. Har hvertfall ordnet meg ny strikkekurv som jeg bare skal ha der slik at jeg ikke trenger å springe huset rundt etter et håndarbeid midt på natten.

Men nå er nok nattevåk-perioden over for denne gang. Siste hyperpiller ble tatt i gårmorges, så da forsvinner nok effekten til i kveld. Men så kan jeg jo glede meg til neste omgang da hverfall. Aldri så galt at det ikke er godt for noe!!

8 kommentarer:

MayM sa...

he.he, Ja aldri så galt så godt for noe... En får i grunnen strikket mye på slike våkenetter.

Guri sa...

Ja, det er som du sier, viktig å tenke positivt! Jeg beundrer din eevne til det! Klem :)

Marit Irene sa...

Nå har jeg rullet meg langt nedover i bloggen din og funnet mye fin strikking og fine naturbilder. Du virker å være en svært så positiv dame og bra er nå det:-) Tro kan flytte fjell!

Therese sa...

Kjenner igjen tankegangen din - sånn er jeg også ifht min kroniske sykdom. Finner løsninger og ser positivt på det, tross alt!
Nå er jeg forkjøla, og det er uutholdelig. Jeg vet ingen som takler forkjølelse så dårlig som meg ;-)

God natt, kan man si, så får hva den enkelte gjøre hva de vil ;-)

God bedring!!!

Bitt@mi sa...

Ja, da er du i gang igjen, leser jeg:-) Håper du får mindre bivirkninger disse rundene enn sist. Men så koselig at du har rigget deg med en egen strikkekrok når du ikke får sove:-) Det var lurt.
Ønsker deg ei god helg som nærmer seg med stormskritt - tiden flyr avgårde...
Klem fra meg!

Fit mum sa...

Leit å høre at nattesøvnen ikke er 100%, men synes det faktisk hørtes koselig ut med "strikkekroken" din. Flott at du finner så fine løsninger på slike hverdagslige utfordringer :)
Stå på!!

mimouna sa...

Stille nattetimer kan være gode dersom man finner roen og har noe kjekt å holde på med. Kunne nesten tenkt meg sånne hyperpiller jeg også, for jeg blir så trøøøøtt når jeg er for sent oppe. Og i går måtte jeg bare lese ett kapittel til i en spennende bok, og så ett til... *gjesp*

I dag er det jo sol her, deilig!Den har vært savnet! Så nå surrer vaskemaskinen og klesvasken skal få tørke ute.

Ha en fin helg!

2ne sa...

Det høres veldig fornuftig ut slik du har ordnet deg. Du er flink til å tilrettelegge etter beste evne :-) Håper du får en god nattesøvn i natt. Ønsker deg en riktig god helg :-)