lørdag, oktober 23, 2010

Handletur
Denne helgen er det bare vi to voksne som er hjemme. Vi har ingen planer annet enn å kose oss og slappe av. Deilig det også innimellom. Men slappe av uten en tur ut kan bli kjedelig, så en runde i Åsane er ikke å forakte... Første stopp ble Stoff og Stil. Der fant jeg bl.a disse herlige stoffene som jeg skal sy diverse juleprodukter av.
Dette skal bl.a bli nye sofaputer tenker jeg. Og muligens en løper til bordet.
Og her er den egentlige grunnne til at jeg skulle innom Stoff og Stil. Diverse stoffer til nye pysjer til minstemann. Han liker så godt pysjene jeg sydde for en god stund siden, men de begynner å bli litt kort etterhver...
Det blir nok mange gode pysjer av disse stoffene....

Jeg syr buksene i bomullsstoff med tøffe mønstre, og så litt roligere gensre i myk ribb eller jersey.

Resten av handletur bestod i en runde innom Ikea, sammen med halve Bergens befolkning, og en kjapp runde på Meny etter kveldens middag. Ikeaturen ble en rimelig affære i dag, bare noen glass til syltetøy og en flaske til saften.

8 kommentarer:

LilleAsk sa...

Stoffene på det første bildet så jo bare så fine ut. Får sikkelig julestemning jeg nå.

Gammel stil sa...

Så bra at alt gikk bra:) Nydelige bilder:)

Klem:)

Filippa sa...

Så fine stoffer du har kjøpt. Kanskje jeg må dra en tur på stoff og stil en dag. Håper det er noe igjen av juletingene, vet av erfaring at det går fort unna.
Så godt å lese at prøveresultatene dine er så bra. Håper at neste kur har lite bivirkninger med seg sånn at du slipper å plages så veldig.
Ha en flott helg videre!

Fit mum sa...

En stund siden jeg har vært innom nå; litt misunnelig på stoff og stil turen din :) Masse flotte stoffer; gleder meg til å se prosjektene dine realisert!

sissels sa...

Flotte stoffer, og det kommer helt sikkert til å bli en flott pysjmas av det sjørøverstoffet.
Kari Traa lua var flott, men enda flottere var det å lese at prøveresultatene var så bra.
Ha en fin søndag videre.

Meta sa...

Så nydelie julestoffer!:)

Jeg bar MÅ på Stoff og Stil snart. Som fersking bak rattet og glatte veier blir den turen interessant. Bestille derfra koster jo flesk!:(

Godt det går bra med deg! Krysser alt jeg kan for at det skal fortsette sånn.

Ønsker deg en superherlig søndag!:)

mimouna sa...

Det piratstoffet var tøft. Nå fikk jeg nesten lyst til å sy. :o)

Her har vi også hatt en rolig helg. Både jeg og Gullklumpen har fått oss en runde med sår hals og dett dese, så da fikk gutta ta seg av turgåing og helgehandel alene.

2ne sa...

Så mange flotte stoffer du har kjøpt til mange flotte prosjekter :-)
Høres ut som dere har hatt en fin helg. Er glad du føler deg i form også. Nydelig vinterbilde, her har vi ikke noe snø ennå. Ønsker deg en strålende dag. Klem