mandag, oktober 18, 2010

Tilstandsrapport...


Jeg har visst fått et kraftig angrep av "Sjal-basillen". Hvertfall har jeg lagt opp til et nytt Ishbel. Dette sjalet har jeg strikket flere av tidligere, men blir liksom ikke lei mønsteret. Jeg strikker det i det samme garnet som Clothilde, nemlig tynt Kamgarn fra Hillesvåg. Det strikkes på pinne 4.
Ellers har jeg det bra kan en si... Formen er fin og kreativiteten blomstrer.
I helgen hadde jeg endel bivirkninger etter kur 2, dobbelkuren, men det meste er over nå. '
Jeg merker på kroppen at jeg er igang med nye kurer selvsagt, men det er slett ikke slik som i vinter. Det eneste som er helt likt er soppen i munnen. Den gjør at mat blir lite fristende disse dagene, men det forsvinner igjen så matinntaket er det ingen fare med. For øyeblikket går det helst i youghurt og te... Alt smaker rart, men i løpet av uken er det borte vil jeg tro. Og så lenge det ikke går ut over humør eller kreativitet så kan jeg jo slett ikke klage!

15 kommentarer:

MayM sa...

Kan godt tenke meg at sopp ikke gir særlig matlyst. En får håpe det går fort over. Så mange flotte sjal du har strikket i det siste.

LivM sa...

Sjalene blir så utrolig fine når de blir blokket, og nå har du jo flere stykker :-)
Det er godt at det går fremover, så får heller matlysten også komme etter hvert. Sy og strikkegleden er i hvert fall blomstrende.

Hilde sa...

Sjaø er så deilig nå - utrolig hvor godt det er å slenge over skuldrene når man er litt hustrig... Jeg har et i ull, og jeg elsker det! Strikker ikke selv, men husflidsmarkeder er jeg en stor fan av!! Der skaffes sokker og votter til barna, og også mor og far får et nytt par om de gamle er utslit! Godt formen er grei!
Klem Hilde

Gammel stil sa...

Så fint det blir:)

Klem:)

Grete sa...

Så fine sjal du strikker. Godt og høre at du er bedre og at kreativiteten er til stede.

Bodil sa...

Så kreativ og så mykje du har laga i det siste. Nydelege sjal, og så smart med blokkestt :) Godt at du toler kurane bedre denne gongen. Klem :)

cille sa...

Så mye fint du har laget siden sist! Ja jeg er også i sjalmodus for tiden, men det er jo nå utover vi trenger noe godt å varmt å ha rundt seg også! Ha en fin fin uke med kreative syssler!

Therese sa...

En god innstilling til det meste er gull verdt - det skjønner jeg at du har forstått etter mye sykdom. Etter regn så kommer som regel sola i en eller annen versjon!

Sjal får man da aldri nok av - og snart er det jul ;-) Sjal og julekuler blir bra!

Sender en KLEM!

dorthe sa...

Du har virkelig fått sjals dilla:) Kjempefine sjal:)

Annepålandet sa...

Så mange fine sjal du har strikket i det siste!! Ishbel har jeg også laget, likte det godt og lager kanskje et til jeg også. Syns du er flink som tar kurene og ubehaget med dem med så godt humør! Ha det godt!

Marit sa...

Ja det er godt å se at flere er bitt av sjals basillen.
Det er jo så mange flotte sjal man kan strikke.
:)

lise sa...

Det er så flott at formen er bra nok til storproduksjon av sjal!

Det skal bli spennende å se hvordan lappeteppet blir - tøff jobb!

Kate sa...

For noen nydelige sjal du har laget. Er innom med jevne mellomrom, og titter. En virtuell klem sendes over til neste gang jeg kommer innom.

Rigmor sa...

Du har virkelig fart på strikkepinnene. Nydelige sjal du har laget. Godt at du har mindre bivirkninger av cellekuren denne gangen. Ha ei flott uke :)

Muffin sa...

Sjalbasiller er ikke de verste basillene man kan bli rammet av :) Dette blir nydelig! Lykke til videre!!