torsdag, oktober 21, 2010

Julestemning allerede nå?I går kveld tok jeg for meg julekuleboken, pinner og tynt ullgarn. Det var kaldt ute, men varmt og godt inne. Stearinlys hadde jeg tent både på bordet og peisen så her var det snakk om kosestund... Idet jeg begynte på den første julekulen kom de første snøfnuggene... Er det rart jeg kom i julestemning?

Og i dag ligger snøen så hvit og fin i hagen. Barna var storfornøyd og kunne ikke komme seg fort nok ut av dørene.
Her er mitt første forsøk på julekulene. Et morsomt arbeid som var enklere å raskere enn jeg trodde. Foreløpig er den ikke fyllt, og ikke har ejg festet tråder heller, men det tar jeg når jeg har strikket flere.

Og det siste sjalet i denne blokke-omgang er ferdig. Blokkesettet fra Projo var verdt hver sin krone, så det kommer til å bli en glede mange ganger.
På tirsdag tok jeg nye bilder av lungene og buken, så i dag er det legetime for å få svar. Er bildene bra går vi videre med de kurene som jeg nå er igang med (samme som i vinter), men dersom det er tegn til væske på lungene eller flekkene ikke har stoppet i veksten, så blir det en annen type cellegift. Spennende...

11 kommentarer:

LivM sa...

Flott julekule og lekkert sjal. Ja blokkesett er en nødvendighet :-)
Krysser fingre og ønsker deg lykke til!

MayM sa...

Så fin julekule.. de har blitt årets mest populære kuler til jul tror jeg :-) Nyyyydelig sjal du har strikket. Ja, det er enkelt å blokke sjal med et blokkesett. Ser kong vinter har satt sitt spor på landskapet hos dere. Det har den helgigvis ikke gjort her enda.

gyldenkron sa...

Nydelig sjal, og flott kule. Ikke rart du måtte begynne med jula, når det kom snø hos deg. Lykke til hos legen, håper på godt nytt

Therese sa...

Kula ble kjempefin! Gleder meg til å sette i gang jeg også.

Skal tenke på deg i dag - sender masse god energi din vei.

Klem!

mimouna sa...

Jammen kom snøen ja! Litt tidlig synes jeg, men sånn er det nå. Det skal visst bli en ny rekordkald vinter sier de som hevder å ha greie på slikt. Så da er der bare å la strikkepinnene gå seg varme! ;o)

Lurer fortsatt på de blokkesettene jeg. Er de bøyelige? Jeg strikker flest buete sjal for tiden, for eks Traveling Woman. Og da går det jo ikke med stive stenger. Ble ikke så mye klokere av det som stod inne hos Projo.

Ha en fin dag i snøen! (Eller innendørs med Arne & Carlos, hihi...)

Gammel stil sa...

Så fin den ble da:) Og et helt fantastisk vakkert sjal:) Flinkingen:)

KLem:)

Bitt@mi sa...

Så fin julekule, nå brenner jeg etter å strikke sånne, jeg også:-) Har boka, så det er bare tiden som mangler. Flotte sjal du strikker også, godt å se at formen dit tillater strikking og sånne koseting:-)
Her er det påske i dag, med hvitt på marka, solskinn og rundt 0 grader:-) Herlig, og nesten så jeg tror at vinteren er over allerede...hihi:-)
Ha ei koselig helg! Snart i alle fall:-)))

wims sa...

så masse herlig snø du har fått deg. Sånn vil jeg ha også. Kulene er fine og sjalet knall lekkert :O)

lise sa...

Joda, her er det julestemning.. Jeg er ikke klar for jul før om to måneder, så snøen kan godt ta pause frem til da..

Jeg vil selvsagt ikke ha noe i retur for "haien" - det er ment som en gave!

Pinnepenn sa...

Så fint sjal og morsom julekule. Fikk lyst på den boka selv jeg..

Anonym sa...

1, tetracycline,