onsdag, oktober 20, 2010

Lettpåvirkelig jeg??Endelig kom Arne & Carlos sin bok "Julekuler" i posten. Dette er en bok full av julekulemønster som kan strikkes. Da jeg hørte om boken første gang var jeg overbevist om at dette var en totalt bortkastet bok å kjøpe. Men du verden som det har tatt av rundt om kring. Boken selger som varmt hvetebrød og det strikkes julekuler over alt. Dermed ble jeg fristet likevel...
Og boken er skrevet så koselig at en kan kjenne stemningene uten problem. Riktig en "coffetable"-bok.Og selvsagt måtte jeg en tur på loftet og hente noen smånøster med garn for å prøve meg frem. Dvs jeg er ikke kommet i gang enda, men regner med å teste ut dette mønsteret i løpet av dagen. '
Dette blir neppe noen juletrepynt hos oss, men kanskje som vinduspynt? Uansett kan mønstrene brukes på mange forskjellige måter, og det har jeg merkelig nok også planer om... Hvordan i all verden kan en skaffe seg flere timer i døgnet?
Jeg gjorde et helhjertet forsøk i morges forresten, da min kjære skulle på jobb ekstra tidlig.
Kl 4.25 stod vi opp og etter en koselig frokost og nistesmøring havnet jeg i godstolen med strikketøy og radio. Veldig koselig det da, men det er vel ingen fare for at dette blir noen vane. Som B-menneske er det ikke helt enkelt å gi slipp på de siste timene av søvnen om morgenen.
Men jeg fikk da strikket en god del på KT-lua, så i dag har jeg utnyttet noen ekstra timer kan en si.
Og nå skal jeg igang å stryke alle stoffene jeg sydde sammen forrige dagen. Gleder meg til å skjære de opp igjen og sy de sammen til nierblokker i løpet av dagen. Bilder kommer senere.

10 kommentarer:

reSIRIkulert sa...

Så mykje flott på bloggen din! :o)
Har sjølv lyst på kuleboka, så eg set den nok litt høgt på ynskjelista mi til jul.. Handarbeidet ditt likar eg veldig godt, du er jammen produktiv ;o)
Siri

Emme sa...

Gleder meg til den boka jeg også :)

Flere timer ville vært helt topp! Alt for få av dem hver dag ;0)

Gammel stil sa...

Så gøy:) Du er jo så flink, så det går sååå bra:)

Klem:)

syglad sa...

Du er iallefall ikke alene om og være lett påvirket, har selv bestilt boka :-)
Lua kommer til og bli lekker..

dorthe sa...

Jeg har bestillt den boken jeg også og 3 november kommer arne og carlos til dokka. Ja det var det med ekstra timer. Skulle gjerne ha hatt noen jeg også....

Bodil sa...

Lekkert sjal, og koselege julekuler :)

Tonemi sa...

Ja,den boken har jeg også kjempe lyst på...:)
Gleder meg til se alle kulene du kommer til å lage

Grete sa...

Ja den boken vil jeg også kjøpe. Venter til dem kommer til Dokka den 3 november.

lise sa...

Denne fikk jeg også i posten akkurat. Julekuler befinner seg ikke helt på to-do-toppen, men det var kjekt å få den i hus!

Har du fått e-post av meg? Jeg lurte på om jeg kan forære deg den enkle hai-posen. Kanskje den kan duge til et strikketøy? Eller badebrillene...

hobbyvenn sa...

Tusen takk alle sammen. Julekuleboka er veldig fin synes jeg. Mønstrene kan jo utmerket brukes til andre ting også. Og enkle å strikke var de også. Lykke til til dere som vil prøve.