onsdag, oktober 06, 2010

Rydde-dag på loftet...


I dag er det et skikkelig ufyselig vær ute. Men jeg tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har gjort i dag. En skikkeli kose-klemme-planlegge-glede se over-dag... Jeg har nemlig tilbragt dagen på loftet sammen med garnlageret mitt. Mye av garnet har jeg fått/arvet og deler av det har jeg kjøpt. Dette er bare noen av alle kassene altså...

Dette er superkose-garn. Det blå eller hvite skal bli med i mitt neste prosjekt, klarer ikke bestemme meg for farge..


Sokkegarn. Mange forskjellige typer, men det blir nok til varme gode sokker en dag.Lerke. kjøpt på garnutsalget til Dale for en billig penge.


Herlig luxusgarn. Wolmeise, Malabrigo, Rowan, Debbi Bliss, Noro...Garn kjøpt på Selbu. Hadde store planer om både strømper og votter, men kom visst aldri igang...

Bomullsgarn. Det meste av dette har jeg fått.


Garn kjøpt på Oleanna. Veldig tynt, og utrolig drøyt. Jeg strikker på et teppe i mange av disse fargene, men det er et langtidsprosjekt.
Mer Oleanna-garn i duse farger.

7 kommentarer:

Therese sa...

Dette innlegget tror jeg at jeg skal vise til mannen min - så ser han at det faktisk finnes mennesker som har mer garn enn meg ;-) Mange godsaker i kassene dine!
Og prematurstrikken er kjempefin!

LivM sa...

Wow, skal si du har garn. Du kan jo nesten starte butikk. Men du er jo så produktiv så her blir det mange flotte strikkeplagg i tiden fremover.

Anonym sa...

O, fryd & glede!
Jeg gleder meg med deg - dette er flotte bilder for en garnoman!

Smarie sa...

Åhh...så mye "godis" !! Godt at du dokumenterer, er så mye greiere å forsvare seg for den bedre halvdel....ja, at jeg ikke er alene om å kunne starte garnutsalg ;o)) Kos deg med herlighetene dine !

Husmorspira sa...

Åh, her er mange muligheter for koselige prosjekter!
Nesten så en blir litt misunnelig, mest på ordfen og system kanskje, -for når en tenker seg litt om ligger det kanskje en del her i huset også:)
Så flotte prematursett du har laget også!

Annepålandet sa...

For en koselig dag du har hatt! Og det er fint å "hilse på" garnet sitt i ny og ne, så får man oversikten og mange hyggelige gjensyn. Ha en fin torsdag!

MayM sa...

Jøss, her var det nesten like mye garn som jeg har på lageret til butikken. Nå har du garn til mange prosjekter.