tirsdag, januar 01, 2008

Nyttårsaften.


Da er jammen nyttårsaften også over for denne gang. Hos oss ble det en "rolig" kveld med glade barn og god mat. Barna gikk nyttårsbukker som de pleiert, og tilbrakte resten av kvelden med nesen i hver sin store skål med snop. Etterhvert som timene gikk ble skålene tommere og tommere, og aktivitetsnivået høyere og høyere... Her er bordet dekket til middagen som bestod av pinnekjøtt, poteter, tyttebær og kålrabistapp. Desserten var fruktsalat med krem, også slik vi pleier...



Jeg hadde planer om å dekke bordet med mørk grønn duk, servietter som passer til og sølvlys. Duken ble strødd med gull og sølvstjerner. Det gir en fin effekt på den mørke duken. Sølvlys hadde de ikke i rett størrelse, så da ble det grå lys i stedenfor. De så litt kjedelig ut, så de fikk stjerner i gull og sølv festet på seg, og en ring med glitter nederst mot stakene. Lysestakene fikk vi forøvrig av mine foreldre til jul, er de ikke flott?

3 kommentarer:

Renate sa...

Åå så nydelig nyttårsbord!
Og så må jeg takke så masse for det nydelige julekortet du sendte!
Det har hengt på skapdøra hos oss og gitt masse glede sammen med de andre julekortene, nå gjennom hele jula. Gjett om det var stas å få i postkassa :)
Ønsker deg et videre godt nytt år!

Renate sa...

:)

hobbyvenn sa...

Tusen takk, så koselig at du likte kortet.. Godt nyttår til deg også.