onsdag, juli 22, 2009

Ferietur igjen.


Vi har vært på ferietur igjen. Denne gangen gikk turen til Gol, og så Asker.


På Gol bodde vi to døgn i en campinghytte. Veldig greit siden vi hadde hunden med oss.

På Gol var det selvsagt Tropicana som var hovedatraksjonen for eldstejenta, som også var med. Vi voksne var mer opptatt av den flotte stavkirken som lå rett ved Pers. Et flott område der en kunne være viking for en dag om en ville. I tillegg var det et flott lekeområde for barna.
Deretter gikk turen videre til Asker der vi bodde på hotell. Selvsagt forhåndsklarert at vi hadde hund med. Hotellet ligger flott til med mange turmuligheter for både to- og firbeinte så heller ikke der opplevde vi noen problemer med å ha hunden med.


Dagene i Asker benyttet vi til masse kjekt. Første dag ble det Sverigetur så eldstejenta fikk stagget snopebehovet for lang tid fremover...
Andre dag gikk med til å besøke gode venner. Alltid stor stas å komme dit.
Tredje dagen var vi på Bærum verk. Her må vi alltid en tur når vi er i Asker."Lappemakeriet" har så mye fint at det rykker i både kort og fingre... Selvsagt ble det handlet både det ene og det andre her...Det også alltid spennende å se når de holder på å blåse glass samme sted. Denne dagen var det en som virkelig kunne kunsten med å forklare hva hun drev med, så dette ble en flott opplevelse. (og kortet ble trukket enda en gang...)
Fjerde dagen ble brukt på Sandvika storsenter, og derfra er bildene sensurert. Tror vi fikk handlet fra oss på en stund der også ja...Vet du forresten hva dette er? Vi traff på flere slike snegler rundt omkring i Asker, men har aldri sett de noe annet sted. De er imponerende store og veldig flotte. "Husene" var i litt ulike farger, men alle var ganske store. (se forholdet mellom mobil og snegl)
Hjemturen i går gikk fint. Vi stoppet mange steder underveis, og et av dem var selvsagt i snøen på Hardangervidda. Ikke enkelt å gå barbeint og med clogs, og temmelig kaldt ble det også...

Resten av turen over fjellet ble en trollsk opplevelse. Det regnet og var tåke så alt fikk en helt spesiell stemning.Vel hjemme ble det tid for å pakke ut alt som hadde blitt med hjem. Alltid like kjekt det da. Her er et lite overblikk.
Lys og muffinsformer med kjøretøy måtte vi jo bare kjøpe. Har man en bilgal gutt så forplikter selvsagt det.....og har man en hobbygal mamma så forplikter selvsagt det også. Jeg kjøpte diverse stoffer til tepper, diverse papirer og bånd til kort og scrapping,

noen nye stempler,


og selvsagt nye impulser. Nå er det bare å finne tid til å lage alt det en har inspirasjon til da....


2 kommentarer:

Pinnepenn sa...

Å så mye gøy! Virker som er fin tur. :)

MAyM sa...

Det ser ut som turen har gitt både opplevelser og innkjøp. Det er hyggelig å komme hjem etter en så fin tur med så masse opplevelser.